Netradičné tradičná svetelná exhibícia LIGHT EXPO: light & design

Umelecko - svetelná exhibícia pod holým nebom primo na Námestí SNP v Banskej Bystrici

Termín: 2.10 - 18.10.2015

Popis:

Jedinečná, svetelno-umelecká exhibícia LIGHT EXPO: light&design sa tento rok bude konať počas dvoch októbrových týždňov. Priamo na pešej zóne Banskej Bystrice sa medzi návštevníkmi rozsvietia svetelné originály vybraných umelcov, ktoré vyhotovia vlastnými rukami a za pomoci inovatívnych osvetľovacích technológií. Táto open-air exhibícia bude prístupná 24 hodín denne, pre všetkých a zdarma. Fotografie, videá a množstvo článkov o podujatí nájdete na dedikovanej web stránke www.light-expo.eu. Umelci, študenti, dizajnéri - využite svoj talent a predstavte svoju prácu tisícom návštevníkov a médiám so širokým zahraničným dopadom a prihláste sa tu!


Sponzori - staňte sa partnerom exhibície a zviditeľnite svoju spoločnosť tisícom návštevníkov a širokým médiám a prihláste sa tu!


Zaujímavosť:

Rok 2015 bol vyhlásený OSN za Medzinárodný rok svetla a svetelných technológií (International Year of Light, IYL 2015). Ide o celosvetovú iniciatívu organizácie UNESCO, ktorá zvyšuje povedomie ľudí o svetle a jeho použití v každodennom živote. Sme nesmierne radi, že podujatie LIGHT EXPO: light&design je nielen v súlade s myšlienkou IYL 2015, ale teší nás najmä skutočnosť, že exhibícia bola ako jediná slovenská výstava tohto druhu zaradená do tejto úžasnej celosvetovej iniciatívy. Video LIGHT EXPO: light&design nájdete tu. Tešíme sa!