Ďalší ročník unikátnej svetelnej exhibície LIGHT EXPO:light&design

Umelecká svetelná výstava pod šírym nebom LIGHT EXPO: light&design, Námestie SNP, Banská Bystrica

Termín: 2.10. - 18.10.2015

13 svietiacich originálov vyhotovených talentovanými umelcami na tému "LABYRINTHS"

Popis:

Ako už je naším štandardom, vyžívame sa v posúvaní našich vlastných hraníc, neustále hľadáme nové, netradičné možnosti osvetľovania. A práve preto sme už po druhýkrát zorganizovali jedinečnú akciu, ktorá umožnila talentovaným umelcom vyhotoviť za pomoci našich osvetľovacích technológií a know-how originálne svetelné diela. Táto exhibícia sa konala počas 2 októbrových týždňov a jednotlivé diela bolo možné obdivovať všetkými a za každého počasia.

Tieto dva týždne svetla a umenia sa niesli v znamení "LABYRINTHS" (bludisko), ktoré každý z participujúcich umelcov stvárnil prostredníctvom svojho vlastného ponímania, talentu a zručnosti. Spoločne sa nám tak podarilo vytvoriť nezabudnuteľné svetelné objekty, záhradné dekorácie či originálne svietidlá vo výške či v zeleni, a to všetko priamo pred očami okoloidúcich.

Informácie o týchto jedinečných dielach, ich autoroch, fotografie či mediálne výstupy nájdete na dedikovaných stránkach www.light-expo.eu, video záznam môžete sledovať tu. A samozrejme záujem participovať na ďalšom ročníku či pripomienky veľmi radi uvítame na stránkach www.light-expo.eu

Zaujímavosť:

Exhibíciou však nič nekončí. Svetelné exponáty putujú ďalej, napríklad dielo ICICLES nedávno skrášľovalo priestory prestížnej módnej prehliadky Fashion LIVE v Bratislave alebo dielo LOOKING nájdete onedlho na Festivale Prototyp v Brne.