Paris Design Week 2016 s FOSALI lustrami

Začiatkom septembra sme mali tú česť prezentovať našu tvorbu v parížskej renomovanej Galérii Joseph počas svetoznámenho Paris Design Week.

Medzi vybranými exponátmi kurátorom bolo naše dizajnové svietidlo z kolekcie FOSALI - Infinito. So svojím ručne fúkanými ovesmi od českých sklárov uchvátilo návštevníkov z celého sveta ako aj samotných organizátorov. Svietidlo je ladené do neutrálnej bielej - 4000K a v kombinácii s rôznymi odtieňmi zlatistej nádherne ladí s interiérom galérie.


Sprievodným exponátom bolo v modernej časti umiestnené originálne umelecké dielo od Igora Lattu, ktorého dizajn poňal veľmi zaujímavou formou s názvom "Život je KÓD". Medzi hlavné materiály, ktoré použil tento renomovaný slovenský výtvarník patrí LIGHT GUIDE panel (LGP) v kombinácii s LED pásmi RGBW a zážitkom boli samotné spoje na tento pomyselnej matičnej doske o veľkosti viac než 2m. Tento exponát bol vytvorený v spolupráci s našou spoločnosťou počas exhibície LIGHT EXPO: light & design


Úspech našej firmy v parížskej galérii počas najznámejšieho Paris Design Week zaznamenali aj slovenské médiá, ktorým ďakujeme za podporu a šírenie dobrého dizajnu a inovatívnych technológií na slovenskom trhu.