LED pásy MASTER - kvalitné osvetlenie pre všetky aplikácie

Revolučné LED pásy MASTER

Už takmer 10 rokov vyvíjame a ponúkame skvelú radu LED pásov MASTER - vysoko kvalitné riešenia pre líniové osvetlenie do všetkých aplikácií v rozumných cenách. Výsledkom je komplexné portfóllio s viac než 40 druhmi vysoko kvalitných a profesionálnych LED pásov, ktoré nájdete aj na našom eshope shop.LEDeco.sk


Ako výrobca celého portfólia máme pod kontrolou všetky detaily od návrhu plošného spoja, cez výber súčiastok, selekciu výrobcu LED čipov ako aj výber BIN selekcie jednotlivých LED čipov, až po samotný spôsob výroby, testovanie ako aj balenie. Vďaka vhodnej voľbe LED pásu ako aj jeho kvalít si tak optimalizujete elektrickú spotrebu, užívateľský komfort, farby, ovládanie a v konečnom dôsledku si tak prispôsobte svetlo sebe a svojím potrebám, nie stavbu technike! Vaše ambientné obývačkové osvetlenie ovládané pomocou smartfónu, komerčná prevádzka s vysokými nárokmi na životnosť a dobré farebné podanie či kancelária s možnosťou nastavenia presnej farby a výkonu (BIODYNAMIKA), alebo extrémne dlhé línie z jedného elektrického bodu (až 100m!), to všetko si zaslúži vaša stavba.

Čím sú tak výnimočné LED pásy MASTER?

*samotnou známkou kvality sú už tradične prúdové drivery, ktoré zabezpečujú rovnaké pracovné podmienky ako aj intenzitu osvetlenia pre všetky čipy na LED páse

*samozrejmosťou je kvalitné PCB s vysokým obsahom a hrúbkou medi pre optimálne chladenie LED

*výbava najnovšími SMD čipmi, ktoré dosahujú efektivitu až 150lm/W pri rovnakej spotrebe el. energie

*niektoré rady dokonca disponujú OSLON (Osram) čipmi, čo ich opäť raz posúva o priečku vyššie vo svete kvalitného LED osvetľovania. Niečo, čím sa môže len málo výrobcov LED pásov pochváliť!

*okrem toho už tradične 24VDC

*široká ponuka až 40 druhov LED pásov, väčšina skladom v BB!!!

*CRI >90 (priemerne 93-98!). Keďže meriame VŠETKY dôležité CRI hodnoty R1-R15, kvalita farebného podania je ďaleko vyššia než štandardne uvádza trh pri rovnakej hodnote (tradične len R1-R8)

*rôzne deliteľnosti v závislosti od aplikácie a technického prevedenia LED pásov (26,3mm - 200mm)

*verzie s hustotou až 228 LED/m pri zachovaní všetkých kvalitných vlastností rozumného riešenia a chladenia

*špec. prevedenie ako BIOdynamika (2500-6000K), RGB+W, RGB+A, DMX512 atď. (UV vo vývoji)

*ďaľšia naša revolúcia v líniovom osvetlením vďaka novinke LONGRUN - ideálne pre komerčné prevádzky, zábradlia, kontúry budov či iné aplikácie, kde je požiadavka na jemné osvetlenie pri extrémne veľkých inštalačných dĺžkach a zároveň nízkych príkonoch. Takto je možné napojiť až 50 - 100m z jediného el. bodu, pričom LED pásy dosahujú takmer identickú svietivosť ako dekoratívne LED pásy (efektivita až krásnych 250lm/W!). Túto kolekciu máme dokonca už aj skladom a mysleli sme aj na efektívnu montáž, preto sú LED pásy dodávané na rolkách po 30m.

Pre zhrnutie:

Trieda LED pásov MASTER zaručene uspokojí všetky vaše nároky na vysoko kvalitné a spoľahlivé osvetlenie, krásne reálne zobrazené farby na materiáloch, spoľahlivosť celého systému a to všetko pri zachovaní dostupných cien. LED pásy MASTER si poznáme nielen vďaka nášmu vývoju ale najmä vďaka reálnym skúsenostiam, nespočetným inštaláciám, ešte väčšiemu počtu problematických stavieb a v neposlednom rade vďaka nášmu zapáleniu pre túto úžasnú osvetľovaciu technológiu. Navštívte náš eshop a zakúpte LED pásy najvyššej kvality už dnes!

A keďže náš vývoj a kontinuálne vylepšovanie tu nekončí, ponúkame ako záruku kvality aj:

- 5-ročná záruka ako štandard (pri zakúpení originálneho príslušenstva)

- kontrolovaný vývoj, výroba a quality control od výberu výrobcov komponentov až po špecifiká balenia

- možnosť OEM výroby riešení na mieru presne podľa požiadaviek klienta (už od 300bm)

- čoskoro dostupné logo 'Powered by Osram', postupne aplikované celoplošne

- dopĺňanie nových dizajn prvkov tzv. 'end of strip cutt lines', PCB design chladenia atď.

Dialux pluginy na stiahnutie

MASTER konfigurator