Novinky Barthelme 2017

Predstavujeme vám aktuálne novinky z portfólia Barthelme, ktorého aktuálny katalóg a cenník máme už k dispozícii.

Ako je už tento výrobca notoricky známy, ponúka vysoko kvalitné riešenia pre rôznorodé aplikácie LED osvetlenia. Precízna nemecká kvalita, preslávený cit pre detail a technické riešenia sústavne posúvajú LED osvetlenie na vyššiu úroveň, za čo sme im veľmi vďační.


Katalóg okrem už tradične skvelých LED pásov a hliníkových profilov s perfektne dosadajúcim príslušenstvom a koncovkami doplnili tento rok aj o tieto novinky:

  • Horikultúrne LED svietidlo určené aj na to najnáročnejšie pestovanie rastlín v interiéroch (kolekcia SORRENTO)
  • rozšírili portfólio kolekcie AQUALUC s IP67/68, ktoré je už roky známe revolučným zalievaním LED pásov do špeciálnej hmoty rezistentnej voči aj tým najagresívnejším podmienkám (soľ, chlór, benzín, UV...)
  • predstavujeme prvý nerezový profil (316L) z kolekcie BARDOLINO, ktorý je určený aj do slaného prostredia, gastronómie či farmaceutického priemyslu
  • v ponuke sú aj profily určené na tvorbu zapustených línií medzi obkladačkami (LUGANO) či tvorbu zaujímavej svetelnej štrbiny medzi podhľadom a stenou (SOFFITTO)
  • rozširujeme ponuku aj o zaujímavé LED bodové svietidlá kolekcie TREVISO v prevedení biodynamika resp. s možnosťou regulácie bielej farby (2700 - 5000K), dostupné aj v zapustenej resp. prisadenej verzii, vo vyššom IP krytí atď