Cyklomost s unikátnym LED osvetlením 

Prvý cyklomost v našom meste pod Urpínom, ktorý je unikátny svojou architektúrou ako aj LED osvetlením vyvinutým individuálne pre jeho potreby. Sme poctení, že sme sa mohli podieľať na návrhu jeho osvetlenia, prototypovaní ako aj samotnej výrobe osvetlenia. 

PYLÓN A LANÁ


Hlavný kotviaci pylón je nasvietený vysokovýkonnými LED reflektormi, rovnako tak aj každé lano lávky. 


S rôznymi dĺžkami lán a tým pádom aj svetelnými potrebami jeho nasvietenia nám bolo umožnené pohrať sa magnetickým stmievaním a to priamo na tele svietidla - jednoducho, rýchlo, efektne a bez akéhokoľvek zásahu do riadenia. 


Inými slovami elegantné riešenie.

KONTÚRY


Na mieru vyrobené línie a osadené do oblúkov ponúkajú krásne nepriame osvetlenie lávky zospodu.


Jemne zvýrazňujú kontúry objektu, svetelne navádzajú užívateľov do priestoru a pritom neoslňujú vodičov, čo bola veľká a dôležitá otázka.


Línie sme vyhotovili s použitím našej špeciálnej kolekcie LED pásov LONGRUN s minimálnym príkonom 2,4W/m.  Technické riešenie na vyžiadanie.

ČEREŠNIČKA NA TORTE - miniatúrne LED bodovky do spodného madla


Vízia architekta bola okrem nepriameho osvetlenia jednotlivých prvkov visiaceho mosta aj plnohodnotné osvetlenie pojazdnej plochy pre chodcov a cylistov so zaujímavým svetelným efektom. A tak vzniklo miniatúrne bodové osvetlenie vybraného svetelného uhla, pričom telo svietidla bolo kompletne vyhotovené podľa priemeru madla a rovnako tak aj jeho sklonu. Veľká špecialitka, na ktorú proste neexistovalo ready-made riešenie a ako vždy sme sa s problematikou pohrali do najmenších detailov. Výsledok posúďte sami.


Kompletnú galériu z tejto zaujímavej realizácie nájdete na našej stránke dedikovanej projektu CYKLOMOST  alebo sa inšpirujte našou online GALÉRIOU realizácií. 

Mám záujem o prednášku na túto či inú tému - REZERVUJTE SI TERMÍN TU 

KTO SA PODIEĽAL NA TOMTO PROJEKTE?

Návrh a projekcia: Link projekt SK s.r.o.

Realizácia: INGSTEEL, spol s.r.o.

Návrh, prototypovanie a výroba osvetlenia: LEDeco solution, s.r.o.

Realizátor elektro a montáž svietidiel: MGE GROUP s.r.o.

ZAUJALI VÁS NAŠE RIEŠENIA?


Pri hľadaní vášho osvetlenia či už súkromného alebo komerčného objektu kontaktujte náš obchodno-technický tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a pomôže s návrhom osvetlenia na mieru a jeho technickým riešením. Kontaktujte nás na cp@ledeco.sk alebo +421 / 918 999 789. 

Pozrite si tipy, ako osvetliť interiéry alebo exteriéry pomocou NEKONEČNÝCH LÍNIÍ alebo o si prečítajte o našich ďalších službách PRÁŠKOVANIE a ZALIEVANIE.