Vyvinuli sme dynamické osvetlenie mrakodrapu Eurovea Tower by JTRE  

Vývoj, výroba a oživenie jedinečného líniového LED osvetlenia a unikátneho digitálneho riadenia dynamického osvetlenia na základe DMX bez dátovej linky. Prvý slovenský mrakodrap Eurovea Tower obsahuje techniku, ktorá rieši blesku vzdornosť, redundanciu a mnoho iných problémov pri dôraze na servisovateľnosť či vzdialený riadiaci prístup. Unikátne osvetlenie spolu s riadením, ktoré je možné nasadiť na veľké množstvo nových alebo hotových stavieb. Naša firma kompletne vyvinula a vyrobila toto jedinečné riešenie. 

Foto: Adam Kováč

LED línie

Celkovo dodané viac než 2 km digitálne riadeného LED líniového osvetlenia, ktoré bolo vyhotovené v IP67 krytí, constant current (bez CC IC), plug&play napojenie, odolnosť voči vysokým teplotám, elektro korózii a UV odolné. Segmentácia a digitálne  riadenie umožňujú dynamické osvetlenie na mieru a podľa želania investora.  

Kabeláž

SOLARLOK konektorová kabeláž o dĺžke 3,5m s konektormi pre 40A zaťaženie a minimálny prechodový odpor, IP67. Káble bieleho povrchu korešpondujú vizuálne s fasádou a 6mm2 lankový bezhalogénový kábel s odbočkou na kontrolér elegantne a maximálne jednoducho rieši napojenie zariadení. Samozrejmosťou sú IP prechodky a biely kotviaci povrch pre zladenie vizuálu mrakodrapu.


Riadenie a napájanie         

Inštalovaný príkon osvetlenia je 46kW, pričom sme sa zamerali na redundanciu napájacích zdrojov a standby režim nevyužitých zdrojov. DMX programovanie scén na diaľku a prenos dát medzi rozvádzačmi (ARTNET TCP/IP) spolu aj s prenosom dát na strechu cez optiku, sú skutočnosti, ktoré posúvajú užívateľský komfort na vyššiu úroveň. 

Kontroléry

In-house vývoj, osadenie, testovanie ako aj samotná výroba! Komunikácia bez nutnosti dátovej kabeláže a rovnako tak v IP67 krytí, predimenzovanosť na použitie vo vysokých teplotách s integrovaným software ERC a možnosťami programovania ID na diaľku. Viac než 600ks použitých v projekte. Samozrejmosťou je flicker-free, ESD odolnosť a extrémne vysoká efektivita (až 97%)


Systém riadenia osvetlenia pomocou DMX512 BEZ dátových káblov 






LEDeco solution, s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti návrhu, dizajnu a dodávky osvetlenia na báze LED technológie a optických vlákien pre komerčné objekty,  súkromné rezidencie a všetkým klientom, ktorí hľadajú spoľahlivé a vysoko inovatívne osvetlenie. Kontaktujte nás s Vaším individuálnym projektom ešte dnes.

ZAUJALI VÁS NAŠE RIEŠENIA?


Pri hľadaní vášho osvetlenia či už súkromného alebo komerčného objektu kontaktujte náš obchodno-technický tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a pomôže s návrhom osvetlenia na mieru a jeho technickým riešením. Kontaktujte nás na cp@ledeco.sk alebo +421 / 918 999 789.