Výstava MSV Brno - LEDeco & FOSALI

Ako jedna z vybraných slovenských firiem sme súčasťou oficiálnej Slovenskej expozície na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne, ktorý patrí medzi najdôležitejšie v strednej Európe. Zastúpenie na ňom majú všetky kľúčové oblasti strojárskeho i elektrotechnického priemyslu. A preto tam nebudeme chýbať ani my - nájdete nás v pavilóne V, stánok č. 133 v dňoch 9 - 13. október 2017.

Priamo na výstavisku si budete môcť posedieť pod našim zlatistým lustrom exkluzívnej kolekcie INFINITO, ktorý je vyhotovený z optických vlákien v kombinácii s ručne fúkaným bohémskym sklom. Jeho variácie našli svoj domov v Európe i ďalekej Ázii.


Spolu s ním bude prezentované aj naše komplexné portfólio optotechniky, ktoré sme za 10 rokov nášho pôsobenia vyšperkovali až do posledného detailu. Máte sa na čo tešiť!

V neposlednom rade predstavíme našu vlastnú profesionálnu radu LED pásov MASTER, ktoré sú osadené OSRAM čipmi a v ktorej ponúkame viac než 40 typov, výkonov a iných skvelých parametrov pre rôzne problematiky osvetlenia. Na špecifické riešenia vám ponúkneme aj našu skvelú novinku v podobe LONGRUN s možnosťou napájania 50 - 100m z jedného bodu.

A samozrejme sa budeme tešiť na stretnutie, pri ktorom sa veľmi radi povenujeme vášmu projektu, spolupráci či sa osobne zoznámime.