Novinky na medzinárodnej výstave EUROLUCE 2017

Novinky značky svietidiel FOSALI® na medzinárodnej výstave nábytku a dizajnového osvetlenia

Začiatkom apríla sme mali opäť česť prezentovať ako jediná slovenská firma na medzinárodnom veľtrhu EUROLUCE v Miláne s našou jedinečnou značkou dizajnových svietidiel FOSALI®. Náš tím mal ako vždy plné ruky práce a priniesol množstvo noviniek.


Medzi už tradične obľúbenými dominantnými svietidlami zažiarila aj horúca novinka v podobe prvého stojanového svietidla pod názvom TREA, ktorej tvorcom je slovenský dizajnér Juraj Karlík. “Svietidlo TREA je len začiatok našej cesty, už teraz mám v hlave nespočetné množstvo nápadov. Táto technológia je skvelá a teším sa na ďalšie produkty, ktoré čoskoro predstavíme.“


Svietidlo má masívnu okrúhlu podstavu vyhotovenú z nereze, z ktorej majestátne vystupuje 8 individuálnych luminiscenčných tyčí s úctyhodnou výškou 2m. Jeho hlavnou charakteristikou je tvar pripomínajúci rastúci strom. Svietidlo je navrhnuté v príjemnej farbe svetla 4000K a 3000K s vysokým CRI (Ra), čím okamžite získava svoje miesto pri zariaďovaní interiérov. Svetelný zdroj je už tradične výsledkom nášho dlhoročného R&D na báze LED, ktorý bude možné aj stmievať, ovládať na dotyk alebo aj prostredníctvom tabletu a smartfónu.


Ďalšou jedinečnou zaujímavosťou bola DMX riadená svetelná kráska pod názvom STILIA, ktorá obsahuje individuálne RGB adresovateľné LED sekcie, čím umožnila extrémne množstvo farebných i efektových kombinácií priamo pred očami návštevníkov. Svietidlo je dostupné aj v 4000K verzii a tento koncept je priam ideálnym nástrojom pre dizajnérov na tvorbu rôznych svetelných tvarov a kreácií na vašom podhľade.


Kompletnú ponuku predstavených FOSALI noviniek nájdete tu