Výstava FOR ARCH 2018, Praha - LEDeco solution

Už čoskoro nás nájdete na najväčšej stavebnej výstave v Českej republike FOR ARCH Praha, kde sa vám okrem našej osobnej účasti bude venovať aj náš lokálny zástupca pre českú republiku - SPECTRUM Svítidlá . Nájdete nás v Hale 1, stánok F17 v dňoch 18 - 22. september 2018.

Priamo na výstavisku si budete môcť posedieť pod našim zlatistým lustrom exkluzívnej kolekcie INFINITO, ktorý je vyhotovený z optických vlákien v kombinácii s ručne fúkaným bohémskym sklom. Jeho variácie našli svoj domov v Európe i ďalekej Ázii.


Spolu s ním bude prezentované aj naše komplexné portfólio optotechniky, ktoré sme za 10 rokov nášho pôsobenia vyšperkovali až do posledného detailu. Máte sa na čo tešiť!

V neposlednom rade predstavíme našu vlastnú profesionálnu radu LED pásov MASTER, ktoré sú osadené OSRAM čipmi a v ktorej ponúkame viac než 40 typov, výkonov a iných skvelých parametrov pre rôzne problematiky osvetlenia. Na špecifické riešenia vám ponúkneme aj našu skvelú novinku v podobe LONGRUN s možnosťou napájania 50 - 100m z jedného bodu.

A samozrejme sa tešíme na stretnutie, pri ktorom sa veľmi radi povenujeme vášmu projektu, spolupráci či sa osobne zoznámime. Vaša elektronická vstupenka zdarma tu