Hviezdne nebo aj vo vašom interiéri

Hľadáte riešenie pre Váš interiér, ktoré bude jedinečné a pritom ekologické? Čo tak hviezdy nad hlavou? Vďaka optickým vláknam a inovatívnym LED technológiám môžete mať hviezdne nebo doma aj vy. Ponúkame hneď niekoľko možností, z ktorých si vyberie každý. Vlastný vývoj, vlastná výroba, to je LEDeco solution.

Hviezdne nebo môže byť vyhotovené do najrozmanitejších materiálov, pokiaľ je možné daný materiál prevŕtať skrz. Ak zvažujete využiť optické vlákna do sadrokartónom zníženého stropu (najobľúbenejšie), je dôležité na toto dekoračné osvetlenie myslieť už vopred a pripraviť konštrukciu a prístupy tak, aby bolo možné vlákna do stropu umiestniť. Okrem montážnych otvorov je dôležité určiť servisné miesto, kde bude umiestnená technika, ktorá musí byť prístupná pre prípad budúceho servisu.

Ak už máte stropy dávno hotové, nezúfajte, máme riešenie aj pre vás - prisadený panel s hviezdnym nebom vyrobený v našich priestoroch. Môže ísť o akýkoľvek tvar, rozmer a určite si môžete dopriať aj umelecký kúsok s maľbou či umeleckým štukom. Panel je možné podsvietiť našimi kvalitnými LED pásmi MASTER v akomkoľvek farebnom prevedení či výkone.

Aby bolo hviezdne nebo čo najviac autentické, používame mix 3 rôznych priemerov optických vlákien. Veď predsa ako na nočnej oblohe nie každá hviezda svieti rovnako intenzívne.

A čo tak dopriať si animačný efekt? Ide o naše vysoko prepracované riešenie hviezdneho neba, kde okrem vizuálneho stvárnenenia konkrétnej galaxie, planéty či mesiaca môže efekt disponovať pohybom ako je napr. letiaca kométa, rotujúci prstenec na Saturne či GALAXIA s animačným efektom.

Vedeli ste?


Hviezdne nebo je bezpečné, nakoľko optické vlákna vedú len svetlo a preto je vhodné aj do vlhkého či mokrého prostredia.

Takto si môžete skrášliť prakticky akúkoľvek časť vášho domova či prevádzky.

Obzvlášť obľúbené je na navodenie atmosféry vo wellness, saunách či obývacej izbe.

Ako u nás býva zvykom, výnimky potvrdzujú pravidlo.

Nádherné nebíčko dokážeme vyhotoviť aj do tak náročných priestorov ako je mozaiková podlaha či stena.


A vtedy aj takto zdanlivo jednoduchý povrch dokáže zrazu vyzerať unikátne a ešte sa aj ligoce tisícami hviezd.

Hviezdne nebo sady

Aj vy si môžete vyrobiť hviezdne nebo presne podľa svojich predstáv. vďaka naším predpripraveným sadám, ktoré vyrábame v Banskej Bystrici. Ak máte dávku trpezlivosti a kreativity, môžete si u nás kúpiť predpripravené sady a vyrobte si hviezdne nebo sami. Rôzne možnosti hotových sád nájdete na našom ESHOPE.

Alebo to nechajte na nás, my vám nielen pomôžeme s výberom techniky, ale aj komplet navrhneme odporúčané množstvo hviezd, efekt, umiestnenie servisnej techniky a samozrejme aj zrealizujeme v prípade záujmu.


A samozrejme vaše hviezdne nebo môže byť doplnené o kryštály, ale o tom viac nabudúce...

Zaujali vás naše riešenia?

Pri hľadaní toho správneho riešenia neváhajte kontaktovať náš obchodný tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a pomôže s navrhnutím osvetlenia na mieru. Nájdete nás na cp@ledeco.sk alebo +421 / 918 999 789 a rovnako tak aj v našom unikátnom showroome v Banskej Bystrici.


Viac realizácií nájdete v našej online GALÉRII

Vybrané realizácie hviezdnych nieb: