Svetelná inštalácia v hlavnej recepcii Hotel Kráľová****

Opäť raz sme sa stretli s FOSALI®, kde sme spoločne vytvorili originálny kúsok svietidla INFINITO. Táto kráska sa vznáša priamo nad hlavami hostí vo vstupnej časti recepcie a užiť si ju môžete 24 hodín denne v hoteli, ktorý sa nachádza uprostred krásnej slovenskej prírody.

Svetelná inštalácia je inšpirovaná tvarom podkovy, ktorá má priniesť šťastie hosťom i majiteľom v tomto novozrekonštruovanom hoteli. Ručne fúkané sklenené ovesy sú výsledkom náročnej práce umeleckých sklárov, pričom každý kúsok je unikátny originál. Premysleným usporiadaním ovesov povrchových úprav od čírej, cez mliečnu až po zlatisté a jantárové odtiene sme vytvorili žiadaný tvar podkovy, ktorá je viditeľná zo všetkých častí recepcie. Osvetlenie je zabezpečené príjemnou teplou bielou 3000K.

Svietidlo bolo navrhnuté ako bezzákladňové riešenie, a tak môže návštevník upriamiť svoju pozornosť len na umelecký zážitok bez rušivého elemntu základne či iných častokrát zbytočných prvkov.


Svietidlo je možné vyhotoviť v rôznych tvaroch, farebných prevedeniach, ako základňová či bezzákladňová verzia a v neobmedzenej veľkosti. Preto nesie aj meno INFINITO... :-) A ak dokážete oceniť ručnú prácu, tak personalizácia našich lustrov a svietidiel je takmer bezhraničná. Okrem možnosti zmeny tvaru, dĺžky a farebného prevedenia ručne vyrábaných sklenených ovesov Vám ponúkame množstvo tvarov základní - od štandardizovaných štvorcov až po obdĺžniky, kruhy, ovály či tvar prstenca. Základňa lustra môže mať rôzne povrchové úpravy - zrkadlovú, zlatistú či ďalšie farby podľa Vami zadaného RAL. Na vyžiadanie je k dispozícii aj zapustená verzia základne.

Svietidlo INFINITO v iných projektoch:

Video z novej kolekcie LED INFINITO predstavené počas EUROLUCE v Miláne 2019:

Vaše vysnívané svietidlo z unikátnych materiálov, ručne fúkaného skla a originálneho dizajnu veľmi radi vyhotovíme priamo na mieru. K nemu navrhneme vhodné líniové osvetlenie našimi revolučnými LED pásmi MASTER, kompletným príslušenstvom a riešením na mieru. Kontaktujte nás na cp@ledeco.sk