Exkluzívna značka FOSALI® zožala úspech vo Frankfurte

Predstavenie novej kolekcie dizajnových lustrov z optických vlákien na medzinárodnom trhu

Dizajny: AQUILA, EYWA, FIBRA, GRAIN, INFINITO, NYX, PHARIS, SPECTRA, TENERIS, VEIN

Popis:

Počas medzinárodného veľtrhu LIGHT+BUILDING 2014 vo Frankfurte uviedla naša spoločnosť na trh vlastnú značku dizajnových svietidiel pod názvom FOSALI® - fibre optic solutions & lighting, ktorá už podľa reakcií na mieste veľmi vhodne doplnila ponuku dekoratívneho osvetlenia.


Značka FOSALI® je vyvrcholením našej odbornej práce v oblasti optotechniky, dlhoročného know-how, inovatívnych technológií LED a originálneho dizajnu našich odborníkov.


Pútavé sú najmä sviežosť a nápaditosť dizajnov ako aj originalita a unikátnosť výberu materiálov. Všetky svietidlá sú vyhotovené na báze optotechniky a napájané LED iluminátormi našej vlastnej výroby. Pridanú hodnotu tvoria doplnky z ručne fúkaného skla (svietidlo Aquila), brúsené kryštály (svietidlá Spectra, Teneris, Pharis) či zaujímavé prírodné povrchy (svietidilo Grain).


Sme nesmierne radi, že sme sa mohli podeliť o tieto unikátne dizajny svietidiel so širokou odbornou verejnosťou, svietidlá sú však dostupné aj pre našich domácich partnerov. Viac inšpirácií a informácií o produktoch nájdete v sekcii referencie.


Iné:

Všetky svietidlá značky FOSALI® je možné osobne vidieť v našom showroom v Banskej Bystrici resp. na stránkach dedikovaných výlučne tejto kolekcii svietidiel na www.FOSALI.com