Finálová zostava ocenenia VIA BONA

Nominácia v kategórii Zodpovedná malá /stredná firma v súťaži VIA BONA


Nadácia Pontis udeľuje každoročne výnimočné ocenenie Via Bona firmám, ktoré vyvíjajú zodpovedný prístup ku svojmu okoliu a inšpiruje všetky firmy na celom Slovensku prostredníctvom týchto pozitívnych príkladov.

Tento rok sa prihlásilo celkovo 71 firiem a práve naša spoločnosť LEDeco solution, s.r.o. bola vybraná do finále v kategórii Zodpovedná malá /stredná firma, čo si nesmierne vážime. Do našej práce sa vždy snažíme vkladať veľký dôraz na požiadavky klienta, pričom rešpektujeme ekologické i spoločenské otázky.

Už tradične sa snažíme smerovať naše aktivity na osvetu a zvyšovanie všeobecného povedomia o dôležitosti dobrého a kvalitného osvetlenia, čoho dôkazom organizujeme nespočetné množstvo workshopov, školení či prednášok profesistom, študentom ako aj naším obchodným partnerom. Aj takto šírime dobré meno kvalitného LED osvetlenia okolo seba a prispievame k zlepšovaniu povedomia o tejto úžasnej problematike aj medzi verejnosťou. Tá napr. mala možnosť vidieť výsledky našej kolaborácie s mladými dizajnérmi počas niekoľkých verejne dostupných exhibícií a aktivít v rámci celého Slovenska. Ohlasy z našich aktivít sú vždy veľmi pozitívne a sme hrdí na to, že sa cieľavedomí študenti k nám vracajú aj ohľadom záverečných prác či odbornej podpory v rámci prototypovania ich prvých svetelných objektov.

Slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 4. apríla 2017 v Starej tržnici v Bratislave, ktoré bude odvysielané aj naživo prostredníctvom RTVS na Dvojke.

Držte nám palce a 4. apríla si nezabudnite naladiť RTVS :-)