Wellness & penzión Čremošné

Čerstvo vybudovaný penzión Kráľov dvor*** Čremošné je ukrytý na okraji Národného parku Veľkej Fatry a je ideálnym miestom na aktívny oddych, rodinný víkend či romantický pobyt. Tento citlivo postavený objekt je svetelne doplnený o kvalitné a zážitkové osvetlenie v interiéri a exteriéri od našej spoločnosti LEDeco solution, s.r.o.

Začnime výhľadmi. Z balkónov a záhradnej terasy si užijete jedinečné východy slnka a do plného dúška vychutnáte krásny, ničím nerušený výhľad na panenskú prírodu.

Príjazdová časť penziónu vábi už zďaleka, jeho kontúry sme totiž zvýraznili líniami vyrobenými na mieru s naším LED pásom MASTER.

Ochranu pred vlhkosťou, UV ako aj problematiku dilatácie vyriešil nami vyvinutý FLEXIOPAL - opálový a plne flexibilný difúzor, a to všetko bez viditeľného spoja na difúzore až do dĺžky 100m.







Vašu myseľ dokonale zrelaxujete vo vírivkovej časti wellnessu, kde si po náročnej turistike môžete vychutnať chvíle pohody pod oblohou plnou hviezd. Áno, tento krásny efekt hviezd sme vytvorili pomocou kryštálového neba na báze LED techniky.

Vytvoriť kryštálové nebo je možné do akýchkoľvek priestorov či už v súkromnom alebo komerčnom priestore, je možné kombinovať rôzne veľkosti i zbrusy kryštálov a dokonca aj trblietaťči pulzovať.

Pre navodenie príjemnej atmosféry bolo vo wellness použité farebné RGBW podsvietenie podhľadov, ktoré umožňuje prevádzke navodiť krásne pastelové farebné scény.

Pivko po dobrej večeri je možné vychutnať si pri jemne nasvietenom barovom pulte, osvetlenie sme zapustili do pracovnej dosky, ktoré práve svojím dekoračným výkonom príjemne zvýrazňuje obkladový kameň.

Tak čo? Ak ste sa práve rozhodli navštíviť toto úžasné miesto s rodinou či vychutnať relax vo dvojici, Penzión Kráľov dvor*** Vás očakáva. Kompletnú galériu s pribúdajúcimi fotkami nájdete v našej online sekcii GALÉRIA alebo sa presvedčte na vlastné oči návštevou Penzión Kráľov dvor***.


Vaše osvetlenie na mieru Vám veľmi radi navrhneme na cp@ledeco.sk / +421 / 918 999 789 alebo osobne v našom štúdii v Banskej Bystrici.

Nechajte sa inšpirovať kompletnou našou galériou PROJEKTOV:

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy