Impozantný luster SWAROVSKI v Aupark SC Bratislava

Špecializovaná montáž a ovládanie exkluzívneho SWAROVSKI svietidla v Aupark SC, Bratislava


Komplexný návrh a dodávku osvetlenia zastrešila spoločnosť BELLATRIX, s.r.o. v spolupráci s architektonickou kanceláriou Jančina architekti, RGB a líniové osvetlenie, centrálne riadenie a špecializovanú montáž LEDeco solution, s.r.o.

Popis:

Dominatu átria obchodného centra Aupark v Bratislave pri vstupe tvorí luxusný dizajnový luster značky SWAROVSKI. Symetrický tvar pologule bol dosiahnutý pomocou krištáľových ovesov rôznych veľkostí. Samotnú inštaláciu dopĺňajú vysoko výkonné RGB svietidlá, ktoré umocňujú samotný dizajn svojou farebnosťou a možnosťami svetelných scén pomocou DMX riadenia. Celkový dôraz lustra podčiarkujú dva kruhové prstence s podsvietením triedy MASTER v neutrálnej bielej farbe pre zladenie s okolitým osvetlením. Viac fotiek tohto impozantného svietidla nájdete v našej galérii alebo sa presvedčte osobne návštevou tohto obľúbeného nákupného centra.


Iné:

Inštalácia osvetlenia prebehla počas rozsiahlej rekonštrukcie a modernizácie nákupného centra. Masívna konštrukcia prstenca svietidla SWAROVSKI je o priemere 4m a váhe 100kg, čo si vyžadovalo odborný zásah ako aj špecializovanú montáž vo výške. Celkovo bolo použitých cez 50 metrov LED pásu triedy MASTER a 10 200 kusov krištáľov SWAROVSKI.