Pozrite si novú značku svietidiel Flash & DQ, ktorú prinášame na slovenský trh

Neodolateľný dizajn v kombinácii s dynamickými farbami

Novátorské myšlienky do skupiny dekoračných svetiel priniesla tento rok zahraničná firma LUG. Tá totiž predstavila svoju novú

značku dekoračných svetiel FLASH&DQ. Udialo sa tak na poslednom najväčšom veľtrhu svetiel Light + Building vo Frankfurte nad Mohanom. Ohlas bol značný, čo tešilo samotných výrobcov, ktorí už teraz sľubujú pokračovanie.

Nové produkty FLASH&DQ sú naozaj fascinujúce, o čom svedčí aj fakt, že za svoj dizajn získavajú ocenenia po celom svete. Keďže sme firma, ktorá ponúka svojim zákazníkom najlepšiu kvalitu a najkrajší vzhľad, rozhodli sme sa, že vám túto značku sprístupníme ako jediní aj na slovenskom trhu.

Možnosť nákupu na Slovensku jedine v LEDeco solution!

FLASH&DQ je výtvorom dvoch úspešných dizajnérov. Ide o svietidlá, ktoré v sebe kombinujú dynamickosť, čistotu tvarov, štýl, exkluzivitu ako aj najpokrokovejšiu LED technológiu. Sú vhodné do domov či bytov, ale aj do komerčne využívaných budov. Svojím tvarom a vzhľadom určite neostanú nepovšimnuté. Dekoračné svetlá tejto značky sa vyznačujú aj pestrosťou farieb, z ktorých je možné si vybrať tú najvhodnejšiu pre zladenie s celkovým interiérom.

Teší nás, že ako jediní na Slovensku môžeme svojím zákazníkom priniesť tieto unikátne módne svietidlá. Vypovedá to o tom, že sa snažíme kráčať s dobou a byť neustále inovatívni.