Svietidlá FOSALI® v prvom holistickom Hoteli GALERIA THERMAL Bešeňová

Filozofiu jediného holistického hotela na Slovensku pod menom Hotel Galeria Thermal**** Bešeňová podčiarkuje ako aj sám hotel hovorí "Exkluzívne spojenie skla, zvýšených stropov a veľkých okien". Architekt volil až do najmenších detailov prezentáciu všadeprítomných vodných vĺn a línií, ktoré vyjadrujú celkovú myšlienku a zameranie hotela. Aj práve preto sú špeciálne textilné podhľady v recepcii ako aj v dvojpodlažnej časti vstupnej haly zvýraznené svetelnými líniami LED pásov MASTER. Zaujímavosťou tohto projektu bolo nielen špeciálne ohýbanie línií podľa presne definovaných uhlov každej kopírovanej vlnky, ale okrem toho sme pre tento projekt vyvinuli špeciálne úchyty t.j. takmer 1000 špeciálnych úchytov! Spolu so zracionalizovaním pôvodne navrhnutých napájacích bodov sa nám aj takto podarilo zefektívniť celkovú montáž a rozžiariť celkový interiér vysokokvalitným nepriamym LED osvetlením.


A samozrejme najlepšie na záver - vstupnej hale s VIP posedením dominujú tri jedinečné lustre z dielne FOSALI. Tieto svojím dizajnom, unikátnou technológiou optických vlákien ako aj použitým kryštálom umelecky dotvárajú celkovú atmosféru tohto hotela.


Hotel Galeria Thermal**** je už v plnej prevádzke a srdečne Vás pozýva na holistický wellnes pobyt a očistenie duše spolu s príjemmou atmosférou aj pod naším osvetlením :-)


Fotogalériu z otváracieho slávnostného večera nájdete na tomto link. Profesionálne fotografie vyhotovila Lea Máriássy.

Inšpirujte sa našimi riešeniami a realizáciami osvetlenia v našej GALÉRII PROJEKTOV