Moderné osvetlenie interiéru rodinného domu v Martine

Luxusné svietidlo INFINITO z kolekcie FOSALI®


TOLICCI studio: Návrh a komplexná realizácia súkromnej rezidencie

FOSALI®: Výroba exkluzívneho svietidla INFINITO na mieru


Popis projektu:


Návrh ako aj realizáciu luxusnej rodinnej rezidencie zastrešovalo štúdio TOLICCI, čo cítiť aj z ich jasného rukopisu. Ako základ zvolili zemité a teplé oddtiene, ktoré konstrastujú s tmavými prírodnými materiálmi akými sú drevené prvky či prírodný kameň. Punc luxusu dodávajú interiéru sklenené umelecké diela a výtvarné prvky - nestarnúci dizajn.


Toto sa prenieslo aj do nášho zadania - výroba svietidla so sklenenými prvkami na mieru, aby ladilo s dizajnovým takžiež skleneným objektom na stole. A preto je možné pozorovať v hlavnej časti svietidlo FOSALI® z našej dielne, ktoré je dominantou tohto priestoru, a ktoré zároveň opticky oddeľuje kuchynskú od obývacej časti. Zvolená farebná kombinácia ručne fúkaných ovesov decentne dopĺňa interiér. Svietidlo je doplnené o mini LED bodovky, ktoré umžňujú klientom nielen romantickú atmosféru ale aj funkčné osvetlenie v prípade potreby.


Viac foto z tohto zaujímavého projektu nájdete v našej galérii realizácií alebo sa inšpirujte týmto videom.


Ďalšie informácie:


Dizajnový luster INFINITO bol vyrobený na mieru s elipsovou podstavou, ktorá je zrkadlová a tak znásobuje samotný efekt odrazov. Rozmer 500x1500mm s variabilnou výškou až do 1 400mm. Veľmi pekne vynikne teplá biela 3000K s vysokým CRI, čo sme starostlivo vyberali práve pre dokonalosť celého svietidla.


Inšpirujte sa našimi riešeniami a realizáciami osvetlenia v našej GALÉRII PROJEKTOV