Netradične vyhotovené svietidlo AQUILA

Otvorená galéria s vysokým stropom si priamo žiada netradičné riešenie, ktoré ocení každý dizajnér a rovnako tak investor. Takéto atypické riešenia sú vždy spojené s náročnými prekážkami, ktoré je nutné prekonať pre dosiahnutie požadovaného výsledku. Naši svetelní technici boli pri tomto netradičnom projekte vystavení obrovskej výzve, s ktorou si opäť raz poradili na výbornú...

S čím teda tak bojovali? Dve šikminy, nerovnaké sklony a rozmery prevetrali naše vedomosti v matematike ako aj zákony fyziky. Začali sme merať, kresliť, testovať, premeriavať, až kým vzniklo uspokojivé riešenie - špeciálne navrhnutý a vyrobený dizajnový luster AQUILA s nepravidelne naklonenou základňou. Dokonca aj LED bodové svietidlá použité v tomto lustri boli upravené tak, aby poskytovali funkčné osvetlenie, tam kde je ho potrebné.

Svietidlo je vybavené dvoma nezávislými elektrickými obvodmi, takže si klient môže rozsvietiť optické vlákna so sklenenými ovesmi na navodenie príjemnej atmosféry alebo zapnúť plnohodnotné osvetlenie vďaka miniatúrnym LED bodovým svietidlám, ktoré sú okrem iného aj stmievateľné. Svietidlo dotvára vzdušnosť interiéru. Pri vychutnávaní si vínka na gauči sa môžete tešiť z krásneho odrazu vo veľkých francúzskych oknách, pričom posedenie na letnej terase ponúka nádherný výhľad na toto majstrovské dielo z exteriéru.

Ručne vyrobené umelecké sklo s integrovanými optickými vláknami vo vnútri dodáva sklu vždy očarujúcu iskru. Veď posúďte sami. Viac fotografií z tohto netradičného a krásneho projektu môžete nájsť v našej GALÉRII.

Galéria:

Video:

Vaše vysnívané svietidlo z unikátnych materiálov, ručne fúkaného skla a originálneho dizajnu veľmi radi vyhotovíme priamo na mieru. K nemu navrhneme vhodné líniové osvetlenie našimi revolučnými LED pásmi MASTER, kompletným príslušenstvom a riešením na mieru. Kontaktujte nás na cp@ledeco.sk