Exkluzívne nebo pre náročných

Novo vybudovaný rodinný rezort v srdci Liptova s nádhernými výhľadmi na tatranské končiare. Exkluzívny wellness pod nebom plnom hviezd a k tomu pivné kúpele s masážami, zoznámte sa MALADINOVO.

Rezort Maladinovo disponuje úžasnými výhľadmi na okolitú prírodu, pričom ponúka rodinnú atmosféru, kvalitnú gastronómiu a wellness svet.

Investorova požiadavka bola vytvoriť atmosféru, ktorá bude pre každú časť wellness jedinečná, no pritom jednotná. Ani chvíľu sme neváhali a ponúkli riešenie pre náročných - kryštálové nebo v rozmanitých odtieňoch bielej farby svetla, exkluzívne SWAROVSKI kryštály na báze vlastnej LED technológie a k tomu všetkému trblietavé hviezdne nebo. Výsledok? Posúďte sami.

Wellness je ešte zaujímavý aj tým, že disponuje konceptom otvoreného priestoru, kde návštevník prechádza jednotlivými časťami. V každej časti naňho čakajú špičkové wellness technológie a samozrejme unikátne výhľady nad hlavou.

Hosťa uvítajú na recepcii, ktorá ihneď zaujme - šesť masívnych hviezd vytvorených originál SWAROVSKI kryštálmi s našou unikátnou LED technológiou. Rozprestierajúce sa kryštálové nebo vás ihneď nabáda preskúmať všetky ponúkané časti wellness. Tak šup šup sa rýchlo vyzliecť.

Recepcia osvetlená masivnými kryštálmi SWAROVSKI s integrovanou LED technológiou

Infra sauna osvetlená mixom farieb jemných kryštálov ako aj SWAROVSKI kryštálmi

Hviezdna dráha vás ďalej dostáva do časti s fínskou saunou. Z nej si užívate výhľady na jemné hviezdne nebo, ktoré je doplnené o náhodné kryštalové nebo. Pri ochladzovaní sa zabudnete na počítanie sekúnd - vďaka nebíčku s jemným trblietaním sa ani nenazdáte a prekonáte svoj posledný rekord v mrznúcej vode.

Fínska sauna s ochladzovacím bazénom pod nebom plným trblietajúcich sa hviezd

Fínska sauna s ochladzovacím bazénom pod nebom plným trblietajúcich sa hviezd

No a časť s vírivkou? Jednoducho unikátny zážitok. Atmosféru vytvorenú mäkkými farbami prírodného dreva impozantne dopĺňa toto exkluzívne kryštálové a hviezdne nebo.

Že je každá hviezda inej farby či intenzity, samozrejme!

Jacuzzi s LED kryštálovým nebom - mix odtieňov od 2200 - 5700K

Možnosti stmievania jednotlivých kryštálov pre znásobenie efektu

Keď už ste sa do sýtosti rozmaznali v jednotlivých častiach wellness, je čas zaľahnúť a kochať sa pohľadom na dramatické hviezdne nebo za sprievodu jemnej, relaxačnej hudby. Tieto chvíle si naozaj užijete, nakoľko nad hlavou sa jemne mihocú hviezdokopy, ktoré sú doplnené o zhluky kryštálov opäť raz vo všetkých odtieňoch farby od super teplej 2200K až do studenej bielej 5700K. Kryštálové nebo disponuje vlastným DMX programom a každý kryštál jemne prechádza rôznymi etapami intenzity svetla. Výsledok? Jednoducho ostať ležať navždy!

Relaxačná časť s mixom hviezdneho a kryštalového neba

Vďaka DMX ovládaniu a trblietaniu efektov je zabezpečený jemný prechod intenzít osvetlenia


Zaujala vás naša realizácia alebo vás oslovila jej časť?


Ak aj vy riešite svoje nové bývanie alebo rekonštruujete to staré a túžite po kvalitnom osvetlení podľa vašich predstáv, neváhajte kontaktovať náš obchodný tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a navrhne riešenie na mieru. Nájdete nás na cp@ledeco.sk / +421 / 918 999 789.

GALÉRIA:

VIDEO:


Nechajte sa inšpirovať našou kompletnou galériou PROJEKTOV , alebo si vyberte z nami vybraných realizácií hviezdneho neba:

Naše ďalšie ponúkané produkty:

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM, SEOUL, SUNLIKE), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy