Americká premiéra ručne vyrábaného lustra AQUILA

Tento originálny luster AQUILA z dielne FOSALI® sme nedávno poslali na ďalekú cestu do USA, kde našiel svoj nový domov v našej novej partnerskej predajni - Scottsdale v Arizone. Nadčasový dizajn svietidla je tvorený ručne fúkanými a umelecky tvarovanými sklenenými guličkami z bohémskeho skla, ktoré sú upevnené na konci trblietavých optických vlákien.

Okrem dekoratívnej a romantickej atmosféry, ktorú získate vďaka optickým vláknam a skleneným ovesom v lustri AQUILA, Vám dokážeme zabezpečiť aj funkčné osvetlenie Vášho interiéru prostredníctvom LED zapustených svietidiel osadených priamo v základni lustru. Táto funkcia je zabezpečená vďaka dvom samostatným elektrickým obvodom. Nakoľko vyrábame vlastné LED svetelné zdroje s použitím čipov OSRAM LED, máte na výber z rôznych teplôt farieb (2400K, 2700K, 3000K, 4000K alebo 5700K či RGB/RGB+W), aby čo najviac vyhovovali Vášmu interiéru. Samozrejme aj v tomto prípade máte možnosť využiť funkciu stmievania. Stačí sa opýtať nášho obchodného tímu.

A ak dokážete oceniť ručnú prácu a originalitu dizajnu, tak získavate aj širokú škálu možností personalizácie tohto lustra. Okrem možnosti zmeny tvaru, dĺžky a farebného prevedenia ručne vyrábaných sklenených ovesov Vám ponúkame množstvo tvarov základní - od štandardizovaných štvorcov až po obdĺžniky, kruhy, ovály či tvar prstenca. Základňa lustra môže mať rôzne povrchové úpravy - zrkadlovú, zlatistú či ďalšie farby podľa Vami zadaného RAL. Na vyžiadanie je k dispozícii aj zapustená verzia základne.

Kompletnú galériu z tohto projektu nájdete na našom Google Photos:


Vaše vysnívané svietidlo z unikátnych materiálov, ručne fúkaného skla a originálneho dizajnu veľmi radi vyhotovíme priamo na mieru. Kontaktujte nás na cp@ledeco.sk