Zákazková výroba, špičková LED technológia - Seven Café herňa a kasíno

Naša dlhoročná spolupráca so sieťou herní a kasín Seven Café sa opäť raz pretavila do pekného projektu. Vstup do tohto zariadenia, ktorý je priamo napojený z nákupného centra Galéria Lučenec, láka návštevníkov dvomi trblietavými závesmi. Výber celkového zariadenia prevádzky nebol náhodný, reprezentuje firemnú identitu a želanie investora. Interiér je preto ladený do luxusnej fialovej farby, čo sa samozrejme podpísalo aj na navrhnutom osvetlení.


Máte možnosť posedieť si pri bare pod ručne vyhotovenými svetelnými doplnkami z optických vlákien pod názvom LUNAR alebo si užiť atmosféru pri jednom z herným konzol. Špeciálne baldachýny z optických vlákien s trblietavým efektom dopadajú až na zem, čo veľmi príjemne kontrastuje s tmavými farbami interiéru. Ich tvar, veľkosť a umiestnenie bolo kľúčom k optickému zväčšeniu interiéru, nehvoriac o zážitkovej atmosfére pri jednotlivých herných atrakciách.


Túto zaujímavú prevádzku Seven Café môžete navštíviť v Galéria Lučenec, je otvorená nonstop a fotogalériu nájdete v našej sekcii Galéria.


#optickevlakna #rgbw #ledtechnologia #zazitkoveosvetlenie #ledecovyroba

Inšpirujte sa našimi riešeniami a realizáciami osvetlenia v našej GALÉRII PROJEKTOV