Dizajnové osvetlenie Hotel Kráľová, Zvolen

Ambientné osvetlenie reštauračnej časti Hotela Kráľová vo Zvolene

Rozsah:dodávka a realizácia LEDeco solution, s.r.o.

Popis:


Krásne a príjemné prostredie horského Hotela Kráľová vo Zvolene tvorí nielen nespútaná príroda ale teraz aj luxusný interiér reštauračnej časti s dizajnovým osvetlením. Vzhľad zníženého podhľadu bol inšpirovaný zákutiami skalnatých trhlín tohto nádherného prostredia.

Interiérové osvetlenie bolo navrhnuté tak, aby spĺňalo funkčnú ale zároveň aj dekoratívnu stránku s možnosťou nastavenia intenzít a farieb podľa požiadaviek návštevníkov a s vysokým užívateľským komfortom.

Farebné RGB podsvietenie tohto netypicky vyzerajúceho sadrokartónu dopĺňa dominantné hviezdne nebo. Zapustené kryštály vytvárajú krásne svetelné lúče v okolí hviezdneho neba a tak dodávajú celému interiéru nádych luxusu. Viac fotografií z toho projektu nájdete v sekcii Referencie.

Iné:

Miestnosť aj vďaka kompletnej rekonštrukcii interiéru ponúka veľmi príjemné posedenie priamo pod hviezdami aj počas dňa, zatiaľ čo zmeny farieb umožňujú kompletnú zmenu nálady v miestnosti. Priam ideálne na príjemne strávené chvíle rodinných osláv či originálnu svadobnú hostinu!