Super úzky LED pás aj do tých najužších aplikácií

Super Narrow LED pás našej skvelej rady MASTER je tu a s ním množstvo skvelých svetelných vlastností.

Vyvinuli sme ho práve pre aplikácie, kde nie je možné použiť hlboký profil či je požiadavka na super úzku líniu v nábytku, strope, na stene alebo v podlahe. To však nie je všetko! S počtom 154 LED na meter je difúzia nádherná a zaručená aj v nízkych profiloch. Toto všetko s veľmi dobrými svetelnými parametrami, konkrétne 770lm/m a s peknou hodnotou Cri85 (merané na stupnici R1-R15). DIALUX pluginy k dispozícii priamo na našom webe!

Ukážky z projektov s našimi LED pásmi MASTER:

Aké sú jeho ďalšie prednosti? V prvom rade úžasná deliteľnosť. LED pás je možné strihať každých 45,5mm a vďaka nášmu vývoju môžete skrátiť každý takýto segment ešte o ďalšie 3 LED, čím sa dostávame na deliteľnosť neuveriteľných 26mm. Toto už naozaj umožňuje tvoriť takmer nerušené línie aj v tých najnemožnejších situáciách.


SuperNarrow LED pás v super úzkom prevedení, skvelou homogenitou, peknými svetelnými parametrami a fantastickou deliteľnosťou máme už skladom vo farbe 2700K, 3000K a 4000K a ďalšie prevedenia budú ešte pribúdať. Viac informácií nájdete priamo na našom eshope - SUPERNARROW LED pás MASTER.

Vyvinuté a vyrobené na Slovensku, našimi in-house odborníkmi a s OSRAM čipmi. Svetelné parametre a DIALUX pluginy tohto LED pásu a celej našej kolekcie nájdete v sekcii - DIALUX.

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy