Moderný interiér s prvkami tyrkysovej

Jednou z najpopulárnejších služieb v našom portfóliu je práve spojenie našich kvalitných LED produktov s možnosťou úpravy na mieru. Aj v tomto projekte tomu bolo tak. Stretli sa tu naše dve silné devízy, ktorými sú LED pásy MASTER a dizajnové svietidlá FOSALI®

Kuchyňa a jedálenská časť boli kompletne navrhnuté a realizované šikovnými rukami majstrov kuchynského štúdia S-Studio.

Ako vždy si dali záležať na každom milimetri a línie sú precízne zapracované do materiálu.

Pracovné osvetlenie linky je realizované výkonným a hustým LED pásom typu MASTER-HD-MEDIUM vo farbe 4000K s ovládaním priamo na línii.

Práve táto hustota LED pásu (112LED/m, 1300Lm/m) nám umožnila vytvoriť peknú líniu bez viditeľných čipov.

Ako zaujímavý detail bolo vytvorené aj osvetlenie spodnej časti pracovnej dosky, ktoré je ovládané nezávisle od zvyšku kuchyne.

Na túto časť použili minimalistický profil BARDOLINO MINI, ktorý má len 10,5mm šírku a tak tvorí jemnú, subtílnu líniu.

Vďaka ich precíznej práci ako aj kombinácii osvetlenia sme docielili esteticky zaujímavý priestor kuchyne, kde majú domáci možnosti hlavného, ale aj náladového osvetlenia pre romantické večerné chvíle.

Kuchyňou to však zďaleka nekončí. Zvolené tyrkysové doplnky sa nesú ďalšími časťami tohto interiéru. A práve preto obývaciu časť skrášľuje dizajnové svietidlo GRAIN z dielne FOSALI®.

Projekt sa Vám páčil? Nechajte si zhotoviť kuchyňu na mieru od S-Studio alebo sa inšpirujte ďalšími fotkami a videom:

Tak čo? Aj vy ste v tomto dizajnovom svietidle MIKADO našli svoju lásku? Ak áno, viac technických parametrov a typizované prevedenie tohto svietidla nájdete na našom Eshope. Ak Vám dĺžka línií, ich množstvo či farba povrchu alebo svetla nevyhovuje, pokojne kontaktujte náš obchodný tím, ktorý Vám rád vypracuje cenovú ponuku na mieru na cp@ledeco.sk / +421 / 918 999 789.

Ukážky z projektov s našimi LED pásmi MASTER alebo sa nechajte inšpirovať kompletnou našou galériou PROJEKTOV:

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy