LED osvetlenie interiéru a Swarovski kryštálové nebo, Trnava

Projekt:Swarovski dizajnové a účelové LED osvetlenie RDDruh:osvetlenie interiéru, účelové a dekoračné osvetlenie, RGB podsvietenie, hviezdne nebo, Swarovski kryštálové neboMiesto:TrnavaRozsah:Na kľúč: návrh, dodávka, montáž

Popis:

Hlavné osvetlenie dennej miestnosti bolo zabezpečené výkonovým líniovým LED osvetlením po zníženom obvode s možnosťou dekoračného efektu a zmeny farby, doplnené o výkonné 10W LED svietidlá. Stredovú plochu sme doplnili o vkusné a najmä bezúdržbové hviezdne nebo, ktoré v noci plní funkciu orientačného svetla s úžasným a dramatickým efektom. Riadiaca jednotka umožňuje pohodlne a jednoducho meniť farby podsvietenia podľa aktuálnej nálady či požadovanej atmosféry. Osvetlenie tmavej chodby je zabezpečené použitím exkluzívneho kryštálového neba Swarovski Deluxe, vrhajúce prekrásne lúče viac ako 1,5m v priemere. Takto sme docielili plnohodnotné osvetlenie chodby s pridanou hodnotou nádherných lúčov na podhľade, čo aj z klasickej chodby urobí nevšedný zážitok a luxusné miesto.

Iné:

Spolu 6x Swarovski Deluxe kryštály o veľkosti 5cm a celkovej spotrebe 8W osvetľujú chodbu s vynikajúcou intenzitou, nehovoriac o honosnosti, ktorú je možné vytvoriť len použitím tých najkvalitnejších produktov, riešení a know-how.