MIKADO - lineárne závesné svietidlo na mieru 

Zadanie od klienta bolo nanajvýš zaujímavé - vyhotoviť svietidlá do celej dennej časti interiéru tak, aby boli odlišné no pritom rovnaké.  Maličkosť :-) A aby sme to nemali úplne easy, klienti požadovali všade studenú bielu farbu osvetlenia, z čoho sme neboli vôbec nadšení. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam sme klientov presvedčili na kompromis t.j.  BIOdynamické (2700K-5700K) riešenie, i keď je pravda, že si klienti najviac užívajú svoju vytúženú studenú bielu...

Svietidlo MIKADO


Jedinečnosť svietidla MIKADO spočíva najmä v jeho minimalickosti, konštrukčnej  univerzálnosti, nekonečných možnostiach finálneho dizajnu inštalácie, povrchových úprav a samozrejme v kompletnej možnosti prispôsobenia na mieru. Takto je vždy dosiahnutá unikátnosť a originalita svietidla. 


Na výrobu svietidla MIKADO používame naše vlastné a rokmi overené LED pásy MASTER, vďaka ktorým vieme ponúknuť svetelný výkon a farbu svetla podľa požiadavky a potrieb na optimálne osvetlenie priestoru. Samozrejmosťou je aj BIOdynamika, pri ktorej si viete nastaviť farbu svetla zo super teplej do super studenej bielej farby (2700 - 5700K). Navrhneme možnosť inteligentného riadenia či diaľkového ovládača. 

MONTÁŽ SVIETIDLA MIKADO


Najčastejší pohľadový materiál v interiéroch sú sadrokartónové stropy, pre naše svietidlo je to priam ideál - jednoducho a rýchlo doňho vyhotovíte otvory na elektrický kábel, servisný otvor, umiestnite závesné lanká a v podstate ukryjete všetko, čo potrebujete. Takáto montáž je rýchla, jednoduchá a svietidlo si nadizajnujete presne podľa svojej predstavy. 


Ak máte betónový strop, nezúfajte, aj pre túto situáciu máme riešenie! Svietidlo vyrobíme so základňou a v povrchovej úprave, ktorá bude ladiť s vašim interiérom (strieborné zrkadlo, biela, čierna apod.). Veľkosť základne je individuálna a dá sa tiež prispôsobiť. Môže byť veľká ako panel a aj napríklad doplnená o HVIEZDNE NEBO  (až do rozmerov panela 2x3m) alebo môže byť len vo veľkosti nevyhnutnej na to, aby sa tam zmestila potrebná technika. V tomto prípade si klientka želala 60x60cm a základňu sme ešte doplnili o nepriame LED svietenie rovnakého farebného spektra.

SCHODISKOVÁ VERZIA MIKADO

Máte nízky strop resp. závesné lanká nie sú nič pre vás? Náš skvelý výrobný tím si dokázal poradiť aj s touto problematikou a vymyslel fantastické riešenie. V skratke, každá línia je pripevnená k základni prostredníctvom tenkých nerezových tyčiek, ktoré v sebe nesú už aj potrebnú kabeláž. Vďaka tomuto je svietidlo pevné a stabilné a je možné umiestniť ho aj napríklad na stenu, ako bolo aj v tomto prípade. Viac už osobne :-) 

Zaujali vás naše riešenia?

Pri hľadaní toho správneho riešenia neváhajte kontaktovať náš obchodný tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a pomôže s navrhnutím osvetlenia na mieru. Nájdete nás na cp@ledeco.sk alebo +421 / 918 999 789 a rovnako tak aj v našom unikátnom showroome v Banskej Bystrici.


Viac realizácií nájdete v našej online GALÉRII 

Vybrané realizácie:    

Inšpirujte sa vybranými realizáciami v našej online GALÉRII