Komplexné osvetlenie luxusného hotela Kráľová Zvolen

Realizácia osvetlenia v luxusnom hoteli Králová neďaleko Zvolena. Domantou je exkuzívny luster značky FOSALI - Teneris s podsvietením RGBW.

Rozsah: Návrh a komplexná realizácia LEDeco solution, s.r.o.

Popis:

Hotel Králová - luxusný komfort v príjemnom prostredí horskej dedinky Kráľová, a práve my sme mali tú česť byť pri jeho komplexnej rekonštrukcii osvetlenia.

Celková obnova hotela ako aj samotného osvetlenia kompletne na báze LED osvetlenia bola realizovaná v niekoľkých etapách v priebehu dvoch rokov. Počas tohto obdobia sme zastrešili dodávku i montáž LED osvetlenia v priestoroch reštaurácie s krásnym efektom hviezdneho a kryštálového neba, funkčného osvetlenia všetkých apartmánov, chodieb ako aj originálne osvetlili vstupnú recepciu.

A práve tomuto vstupu dominuje dizajnový luster TENERIS z kolekcie exkluzívnych svietidiel FOSALI® o celkovej dĺžke 2 metre, ktorý je vyrobený z optických vlákien s ručne brúsenými krištáľovými ovesmi. Celkovú krásu tohto lustra dopĺňajú dva kruhové prstence v prevedení RGB-W s možnosťou stmievania a navolenia príjemných farebných odtieňov. Kompletnú fotodokumentáciu z tohto projektu nájdete tu alebo príďte osobne navštíviť toto magické miesto: www.hotelkralova.sk

V spolupráci s Hotelom Kráľová sme pre vás pripravili špeciálnu akciu - 10% zľava pre ubytovanie a wellnes

Pre uplatnenie zľavy je potrebné vyplniť informačný formulár TU, a následne vám bude zaslaný číselný kód pre uplatnenie zľavy, ktorým sa preukážete pri rezervácii ubytovania. Za náš tím LEDeco vám želáme príjemný a regeneračný pobyt!