Predstavujeme nové dizajny svietidiel FOSALI na výstave EUROLUCE Milano

Unikátne dizajny svietidiel na báze optických vlákien a bohémskeho skla pod značkou FOSALI®


Na tohtoročnej výstave najnovších dizajnov v oblasti osvetlenia v Miláne bodovali svietidlá dizajnovej značky FOSALI®, ktorá pochádza z našej dielne. Svietidlá sú spojením nadčasových dizajnov, inovatívnej technológie optických vlákien v súlade s poctivými materiálmi ručne fúkaného skla a kvalitnou ručnou prácou. A samozrejme všetko na báze LED technológie vlastného vývoja.


Centrálnym umeleckým dielom nášho priestoru bolo zdanlivo nekončné modulárne svietidlo INFINITO, ktoré pokrylo plochu cez 20m2 a ktoré levitovalo nad hlavami návštevníkov. Jeho krásu zvýrazňovalo množstvo ručne fúkaného bohémskeho skla v organických tvaroch a 4 odtieňoch zafarbenia - od číreho skla, cez jemne brúsené, až po rozličné odtiene jantárovej až zlatistej farby. Inšpriatívne fotografie tohto svietidla ako aj iných nájdete v našej galérii.

Okrem tohto úžasného umeleckého kúska ste mali možnosť obdivovať ďalšie naše populárne dizajny ako Aquila, Spectra, Grain či nové svietidlo Prescia. Viac informácií o celej kolekcii nájdete na dedikovanej stránke FOSALI®


Je nám nesmiernym potešením zdielať s vami naše úspechy za hranicami Slovenska, najnovšie dizajny svietidiel značky FOSALI® môžete už teraz nájsť aj v našom showroome v Banskej Bystrici.