Moderný interiér premyslený do detailov

V jednoduchosti je krása - aj takto sa dá v skratke opísať jeden z našich projektov, kde sa spojila pragmatickosť, neutrálnosť tónov a precíznosť šikovných nábytkárov a všetkých profesistov. Kompletný interiér je zariadený s dávkou vkusu a elegancie, ktorú doplnili moderné technológie a exkluzívne svietidlá od FOSALI®. 

DENNÁ ČASŤ


Hlavné osvetlenie priestrannej obývačky je vyriešené zapustenými tenkými líniami našich LED pásov MASTER v kombinácii s obľúbeným profilom Bardolino-T. Všetky línie boli povrchovo upravené do čiernej farby s cieľom prepojiť interiér a dosiahnuť kontrast s bielym stropom. Ideálne a vkusné riešenie pre homogénne osvetlenie akýchkoľvek priestorov (obývačka, spálňa, kúpeľňa, kuchyňa atď.), kde chceme dosiahnuť príjemné svetlo, ktoré neoslňuje.  


Pre pohodové chvíle strávené s rodinou a navodenie atmosféry sme jemne prisvietili závesy a nábytok. Všetko osvetlenie tohto priestoru spolu hrá v jednotnej teplej farbe svetla 3000K s možnosťou stmievania (Switch/Push Dimm).


Práve voľba nenápadných línií v strope umožnila vyniknúť dominancii dizajnového  svietidla LURE, ktoré bolo výnimočne vyrobené ako baseless svietidlo (bez základne). Integrita celého priestoru bola tak nádherne podčiarknutá bez toho, aby sa pohľad sústredil na nie vždy želanú základňu

KRÁĽ SCHODISKA

Jedálňou to  nekončí. Požiadavkou pani domácej bol vzdušný a čistý priestor schodiska, toto sme docielili zopakovaním rovnakého dizajnu svietidla LURE


Tak ako v predchádzajúcej časti, sme aj tu volili formu baseless, a teda svietidlo vychádza priamo zo sadrokartónu horného poschodia, čím sme dodali priestoru schodiska ešte viac jednoliateho vzhľadu. 


Výhoda tohto svietidla v kombinácii s našimi možnosťami úpravy na mieru je, že sme dokázali zhotoviť svietidlo úctyhodnej výšky až 4,5m. Takto je svetlo a krásny dizajn vnímateľný z hornej ako aj dennej časti domčeka. 


Plocha, na ktorej sa rozkladá svietidlo, pokrýva 1,2x1,4m, pričom sme prekonali také obštrukcie ako je chladený strop či  vyhotovenie servisného bodu v spálni (reálne dĺžky svietidla preto dosahujú až úctyhodných 10m).


Jemné osvetlenie schodníc pre doplnkové osvetlenie a najmä súhru detailov s ostatnými časťami nábytkov, bolo zabezpečené v identickom teplom farebnom spektre (3000K).


Inšpirujte sa dizajnovými lustrami FOSALI®, ktoré sú vyrábané v Banskej Bystrici a zaujali už celý svet.  

NOČNÁ ČASŤ DOMU

Štýl a jednotnosť tónov sa podpísali aj v spacej časti interiéru, kde pokračujeme so zapustenými líniami LED pásov MASTER v identickom dizajne a celkového prevedenia osvetlenia. 


Pre nočnú orientáciu v priestore sme posteľ podsvietili  jemnučkým líniovým osvetlením, ktoré je napojené na pohybový a súmrakový senzor, vďaka čomu sa podsvietenie automaticky rozsvieti a umožní okamžitú orientáciu v priestore bez narušenia spacieho režimu domácich.   


Celkovú jemnosť miestnosti dopĺňa podsvietenie steny za posteľou, ktoré navodzuje relaxačnú náladu a rovnako tak zvyšuje svetelnú pohodu v spálni.

Pozrite si tipy, ako osvetliť interiéry alebo exteriéry pomocou NEKONEČNÝCH LÍNIÍ alebo o si prečítajte o našich ďalších službách PRÁŠKOVANIE a ZALIEVANIE.

Zaujímavým prvkom v interiéri sú zrkadlové plochy, na ktorých si dali záležať šikovné ručičky nábytkárov z firmy NESIA, okrem toho sú tvorcami aj všetkých nábytkov na mieru v tejto realizácii. Doplnením vyhovujúceho osvetlenia sme dosiahli krásny súlad a doplnok interiéru tak, aby aj pani domáca bola spokojná pri svojich beauty rituáloch. 


Kompletnú galériu z tejto realizácie nájdete na našej stránke dedikovanej projektu MODERNÝ INTERIÉR alebo sa inšpirujte našou online GALÉRIOU všetkých realizácií. 

Dizajnové svietidlá FOSALI® môžete vidieť na výstave Nábytok & Bývanie v Nitre, 26.-30.4.2023, pavilón M3 stánok 13. 

KTO SA PODIEĽAL NA TOMTO PROJEKTE?

Nábytky: NESIA

Schodisko: DREVOS

Elektro a realizácia osvetlenia a riadenia: ERMAKO

Dizajnové svietidlá: FOSALI®

Líniové osvetlenie na mieru: LEDeco solution, s.r.o.

ZAUJALI VÁS NAŠE RIEŠENIA?


Pri hľadaní vášho osvetlenia či už súkromného alebo komerčného objektu kontaktujte náš obchodno-technický tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a pomôže s návrhom osvetlenia na mieru a jeho technickým riešením. Kontaktujte nás na cp@ledeco.sk alebo +421 / 918 999 789.