Extravagantný dom nad Bystricou

Výrazný interiér s dominantnými prvkami, zároveň čistými líniami. Takto môžeme v skratke zhodnotiť rodinný dom nad Banskou Bystricou, ktorý pôsobí veľmi elegantne, s dávkou luxusu a funkčnými riešeniami. Skvostný interiér vznikol dokonalou súhrou vysokých nárokov pána majiteľa a profesionálnym dizajnérskym dozorom PJURE studio. Však zhodnoťte sami!

LÍNIE


Domček sa nesie vyváženým prepojením tmavých tónov so svetlými farbami a pravouhlými tvarmi. 


S náročnosťou dizajnérky a investora sme sa pohrali do všetkých detailov - zapustené a nepriame osvetlenie na mieru do celého domu sme vyhotovili v spolupráci s generálnym dodávateľom D-light projects, ktorý mal na starosti dodávku všetkých svietidiel. 


Špeciálne povrchové úpravy hliníkových profilov, zosúladenie podsvietenia všetkých nábytkov a podhľadov do jednotných tónov farby svetla a výkonu boli pre nás samozrejmosťou. 


Požiadavka klienta bola rešpektovaná na plnej čiare a naprieč interiérom sa nesú podsvietenia s možnosťou zmeny farby RGB+W, samozrejme našou vlastnou radou LED pásov MASTER. RGB umožnuje klientovi hrať sa so svetelnými scénami podľa nálady a teplá biela (3000K) zabezpečuje príjemné osvetlenie v domčeku. Celá inštalácia je napojená na domácu inteligenciu, ktorá je ovládaná pomocou DALI. 

SCHODISKO


Zapustené schodnice a na mieru vyhotovené podsvietenie RGB+W našimi LED pásmi MASTER


Takto bolo umožnené pánovi domácemu navodiť si farebnú atmosféru kedykoľvek a akokoľvek. 


A pre nás ostatných je k dispozícii  príjemná teplá biela :-)

EXTERIÉR

Zaujímavá architektúra domčeka je doplnená o dominantný exteriérový prvok, ktorým sú schodnice z architektonického betónu realizované šikovnými rukami chlapcov z KLOCOK Poprad. Práve na schody bol kladený veľký dôraz. Ich prirodzenosť podškrtlo líniové osvetlenie každého stupňa a vďaka nášmu know-how sme kvalitne vyriešili aj túto problematiku. Línie boli vyhotovené na mieru, zaliate špeciálnou UV stabilnou hmotou a následne tenkou opálovou vrstvou pre elimináciu viditeľných bodov. 

Všetko osvetlenie exteriéru spolu príjemne hrá a je farebne prepojené. Hneď od príjazdovej cesty vidieť, že ide o dômyselný plán realizácie, čomu nasvedčuje aj dominantný erb s iniciálami domáceho, jemne podsvietený pre lepšie vyniknutie. 

ZAUJíMAVÁ GARÁŽ A RODINNÝ ERB  


Exkluzívne mobilné kúsky v garáži si taktiež užívajú zaujímavú atmosféru vďaka svojmu vlastnému RGB+W osvetleniu, ktoré bolo vyhotovené do atypických tvarov na strope i na stenách a samozrejme povrchovo zladené s ostatnými prvkami. 


Pán majiteľ rád šokuje a preto sa pred jeho domčekom nachádzajú kúsky ako životná replika Predátora či vlastný rodinný erb, ktorý je výsledkom ručnej práce. Erb sme podsvietili tak, aby bol vysvietený do najmenšieho kúska a rovnako tak zaliali špeciálnou UV stabilnou hmotou, aby vydržalo všetky hrátky počasia.


Kompletnú galériu z tejto zaujímavej realizácie nájdete na našej stránke dedikovanej projektu NAD B. BYSTRICOU alebo sa inšpirujte našou online GALÉRIOU realizácií. 

KTO SA PODIEĽAL NA TOMTO PROJEKTE?

Interiérový dizajn: Mgr. art. Anna Hrubovčáková

Realizácia: PJURE studio

Líniové osvetlenia na mieru: LEDeco solution, s.r.o.

Dodávateľ svietidiel:: D-light projects

Exteriérové schody: KLOCOK Poprad

Sklenené zábradlie a prvky: DOMO GLASS

Pozrite si tipy, ako osvetliť interiéry alebo exteriéry pomocou NEKONEČNÝCH LÍNIÍ alebo o si prečítajte o našich ďalších službách PRÁŠKOVANIE a ZALIEVANIE.

ZAUJALI VÁS NAŠE RIEŠENIA?


Pri hľadaní vášho osvetlenia či už súkromného alebo komerčného objektu kontaktujte náš obchodno-technický tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a pomôže s návrhom osvetlenia na mieru a jeho technickým riešením. Kontaktujte nás na cp@ledeco.sk alebo +421 / 918 999 789.