Zapustené stropné línie

Zapustená línia v strope, ktorá dá vyniknúť dominantnému svietidlu či krásnemu kúsku exkluzívneho nábytku. Po tomto riešení siahajú v súčasnosti interiéroví dizajnéri a rovnako si ich obľúbili aj investori. Možnosť centralizovaného riadenia, stmievania či voľby farebného spektra (BIODYNAMICKÉ riešenie) a pritom rovnomerne distribuované svetlo v miestnosti - jednoducho krásne, čisté línie.

Kolekcia CATANIA od špičkového nemeckého výrobcu Barthelme GmbH sa tento rok rozrástla v problematike nekonečných línií. Na výber máte rôzne šírky, konkrétne 30, 40, 60mm alebo dokonca aj 80mm (prisadená verzia).

Okrem toho, líniový systém disponuje aj rôznymi verziami difúzora, mikroprizmatickým krytom či dokonca mriežkou proti oslňovaniu. Samozrejmou výbavou sú aj vnútorné reflektory pre maximalizáciu svetelného výkonu.

Že je predpríprava na takýto zapustený systém nemožná resp. si neviete predstaviť jej montáž? Nechajte sa inšpirovať montážnym videom (vľavo), ktoré Vám a Vašim profesistom ukáže, že realizácia línií nie je vôbec problém.

Nezabudnite si nechať profil napráškovať do našich štandardných RAL prevedení alebo si vyžiadajte konkrétny povrch, ktorý bude dokonale ladiť s doplnkami vášho interiéru. Plné inštalačné príslušenstvo, montážne návody či technické listy nájdete pri porduktoch resp. vám radi zašleme na vyžiadanie.

Pre milovníkov líniového osvetlenia máme ešte pár zaujímavých riešení:

  • zapustené línie do pohľadového betónu
  • bezrámikový systém do sadrokartónu alebo steny
  • bezrámikový systém do vnútorného či vonkajšieho rohu

Jednoducho riešenia, ktoré sú vkusné, nenápadné, funkčné a fantasticky doplnia akýkoľvek typ interiéru.

Alebo vyskúšajte náš vlastný profil MERLUZZO-T (35x35mm), ktorý máme skladom v Banskej Bystrici, v dĺžkach až do 5m a s komplet príslušenstvom - na zapustenie, prisadenie či zavesenie. A samozrejme do takýchto línií odporúčame kolekciu nami vyvinutých a na Slovensku vyrobených LED pásov MASTER výnimočných kvalít, úžasných svetelných vlastností a širokohého výberu farebných spektier (dokonca aj 2200K skladom).

*Všetky ilustračné obrázky uverejnené s povolením Josef Barthelme GMBH & Co.., Germany

Ukážky z projektov s našimi LED pásmi MASTER:

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER

Oficiálny homepage www.MASTER.lighting

Chcem stiahnuť DIALUX. pluginy