Osvetlenie wellness Masarykov dvor, Vígľaš

Originálne umelecké diela so zapracovaným hviezdnym nebom a LED podsvietením nad bazénom vo wellness.

Generálny dodávateľ - MURAT s.r.o.

Subdodávateľ dekoračného a funkčného osvetlenia - LEDeco solution, s.r.o.

Popis

Realizáciu týchto originálnych umelecko-svetelných prvkov nad bazénovou časťou wellness v jazdeckom areáli Masarykovho dvora možno zaradiť medzi naše vysoko atypické riešenia. Nielen návrhom ale aj čo do množstva inovácií. Realizácia nášho osvetlenia spočívala v úzkej spolupráci s generálnym dodávateľom a jeho profesistatmi, naším dizajnérskym a technickým tímom ako aj umeleckou maliarkou, vďaka ktorej práci sa tento wellness stal jediným svojho druhu.


Dominantou veľkej bazénovej časti je 9 masívnych kruhov - plánet Slnečnej sústavy, ktorých priemery dosahujú až úctyhodné štyri metre. Náročné na výrobu, ešte náročnejšie na prepravu a takmer nadpozemský výkon umelkyne pri realizácii tejto veľkoplošnej maľby. Každá planéta obsahuje okrem unikátnej maľby aj svoje vlastné hviezdne nebo, ktoré je podsvietené LED pásmi MASTER v príjemnom odtieni teplej bielej farby 3000K a s možnosťou stmievania. Celkový priestor je doplnený o funkčné a pritom neoslňujúce osvetlenie po obvode miestnosti a to konkrétne nasvietením priľahlých stien a fototapiet. Všetko s ohľadom na jednostnosť farby svietenia, výkonov ako aj ich optických vlastností.

A samozrejme, komplexná realizácia sa nezaobišla bez intímneho osvetlenia oddychových zón v relaxačnej časti wellness, kde bola splnená požiadavka na jednotné zvýraznenie drevených stĺpov, stien, nábytkov i vstupnej časti. Viac foto z projektu nájdete v našej sekcii Projektov a Realizácií.

Vychutnajte si relax a oddych uprostred krásnej prírody, ktorý ponúka tento komplex aj vďaka nášmu osvetleniu, viac na: http://www.masarykov-dvor.sk/

Inšpirujte sa našimi riešeniami a realizáciami osvetlenia v našej GALÉRII PROJEKTOV