Interiér ako lusk

Tento vydarený projekt súkromného bývania je dôkazom toho, že správny návrh, detaily do poslednej bodky konzultované s investorom, v spojení s vyspelými technickými riešeniami, môže skončiť len výnimočne.

Investor zveril celkové technické prevedenie osvetlenia do našich rúk, výsledkom čoho je vhodne osvetlená každá časť domu, s možnosťami stmievania a centrálneho riadenia.

Toto všetko s puncom luxusu vďaka hviezdnemu nebu a ručne vyrobeným lustrom od FOSALI.

BIODYNAMICKÉ RIADENIE

Klient sa zaľúbil do možnosti zmeny odtieňa bielej podľa nálady a požiadavky tzv. BIODYNAMICKÉ osvetlenie. Toto elegantne vyriešilo dilemu celej domácnosti s rozličnými požiadavkami a nárokmi na farbu a intenzitu osvetlenia.

INTERIÉR

Čisté línie, zapustené prvky, minimalistická kuchyňa - návrh od skúseného interiérového štúdia NEOPOLIS v súlade s klientovými predstavami sa ako vždy fantasticky nasvecoval.

Všetky nepriame podhľady obsahujú naše výkonové LED podsvietenie už spomínaného biodynamického osvetlenia (2700 - 5700K).

Veľmi pekným dojmom pôsobia na mieru vyhotovené nábytky, ktoré boli taktiež podsvietené rovnakým typom LED pásu v dekoračnom výkone.

Všetko naprogramované a centralizované samotným investorom, takže nič nebolo nemožné...

Prečítajte si o kolekcii našich kvalitných LED pásov MASTER, ktoré vyrábame na Slovensku.


EXTERIÉR

Prioritou tohto architektonicky zaujímavého domčeka bolo nočné osvetlenie pre predĺženie pobytu vonku rodinke. Osvetlenie sme realizovali formou prisadených línií, pre zosúladenie s celkovými farbami materiálov boli tieto línie práškované do požadovaného RAL9016, pričom potrebné časti boli zaliate špeciálnymi vodeodolnými hmotami s UV stabilitou.

Pozrite si tipy, ako osvetliť exteriér pomocou NEKONEČNÝCH LÍNIÍ alebo o našich ďalších službách PRÁŠKOVANIE a ZALIEVANIE.



SÚKROMNÝ WELLNESS

Heslom tohto rozľahlého súkromného wellness boli organické prvky, preto sa v priestore nachádzajú zaoblené línie, prvky živej zelene a množstvo drevených doplnkov. Toto všetko je vkusne podčiarknuté LED osvetlením v 3000K a zladené so všetkými nábytkami, rovnako tak bolo vyhotovené aj hviezdne nebo na mieru. Lavičky vo fínskej saune sú osvetlené špeciálne vyvinutým LED pásom SAUNA, ktorý je vhodný aj do tých najnáročnejších aplikácií.

Zaujímavosťou tohto odpočinkového priestoru je vulkanický prvok na strope, do ktorého sme vyhotovili ďalšie luxusné svietidlo z dielne FOSALI. Tento dizajnový luster AQUILA sklbuje krásu umeleckého skla v kombinácii s trblietavými optickými vláknami a nami vyvinutou LED technológiou.

Prečítajte si viac sa o našom krásnom dekoračnom osvetlení HVIEZDNE NEBO alebo o špeciálnej edícii LED pásu SAUNA.



DIZAJNOVÉ SVIETIDLÁ FOSALI®

Každý interiér by mal obsahovať dominantný prvok, či už formou umeleckej maľby, kusu dizajnového nábytku alebo pútavým svietidlom. O

bývacej časti tejto domácnosti panuje luxusné svietidlo LURE, ktoré bolo vyhotovené v biodynamickom režime a s dvoma elektrickými okruhmi. Pri finálnom dizajne sme zohľadnili klientovu predstavu o tvare, rozmeroch a ovládaní.

Wellnessu dominuje už spomínaný luster AQUILA, ktoré je práve vďaka technológii optických vlákien plne bezpečné do vlhkého prostredia.

Inšpirujte sa dizajnovými lustrami FOSALI®, ktoré sú vyrábané v Banskej Bystrici a ktoré zaujali už celý svet.




Aj Vaše osvetlenie Vám radi zrealizujeme, kontaktujte nás na cp@ledeco.sk / +421 / 918 999 789 alebo osobne v našom štúdii v Banskej Bystrici.

Kompletnú galériu z tejto krásnej realizácie nájdete na našej stránke dedikovanej projektu REZIDENCIA S ROZĽAHLÝM WELLNESS alebo sa inšpirujte našou online GALÉRIOU realizácií.

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy