Celoročné osvetlenie mobilnej prezentačnej garáže

V spolupráci so slovenskou špičkou DOMOGLASS, ktorá na svojom dennom poriadku rieši atypické požiadavky klientov presklenia, sa nám podarilo uspokojiť ich náročného klienta a zrealizovať celoročne zaujímavé a interaktívne osvetlenie mobilnej garáže.

Požiadavka bola jasná - spoľahlivé osvetlenie, ktoré zvýrazní vystavené vozidlo a stane sa celoročnou súčasťou zasklenej mobilnej expozície.

Nakoľko sa bude táto mobilná garáž pravidelne obmieňať najnovšími modelmi vozidiel, bolo takmer nemožné nájsť takú farbu, ktorá by ladila bielej či červenej karosérii v budúcnosti.

A k tomu ešte požiadavka na možnosť prispôsobenie osvetlenia na rozličné podujatia či okolné osvetlenie.

Výsledkom návrhu bola voľba celoplošného homogénneho osvetlenia zhora a to tak, aby bolo možné jednoducho a okamžite navoliť akúkoľvek farbu, intenzitu či svetelnú scénu. Preto sme jednoznačne siahli po vlastnej kolekcii LED pásov MASTER, ktoré sú vyrobené na Slovensku s OSRAM čipmi a ponúkajú biodynamické osvetlenie so skvelými svetelnými a kvalitatívnymi vlastnosťami.

Fotografie a texty uverejnené s dovolením spoločnosti DOMOGLASS

Osvetlenie autonómne reaguje na okolie, aktuálne počasie, poveternostné podmienky, prostredie alebo vďaka priloženému diaľkovému ovládaču je možné osvetlenie prispôsobiť aktuálnej potrebe. Ako sa skvelý tím DOMOGLASSu popasoval s celkovou problematikou si môžete prečítať v tomto článku LUXUSNÁ MOBILNÁ GARÁŽ.

Ukážky z projektov s našimi LED pásmi MASTER:

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy