Rekonštrukcia osvetlenia súkromného interiéru, Bratislava

LED osvetlenie rodinného domu s užívateľským komfortom a ovládaním.

Rozsah: LEDeco solution, s.r.o.

Popis:

Rekonštrukcia hlavného osvetlenia tohto príjemného interiéru rodinného domu na predmestí Bratislavy spočívala v nahradení neefektívneho žiarivkového osvetlenia rámp, ktoré pre neprimerané farebné spektrum neboli investorom vôbec využívané. Výkonné líniové osvetlenie (15,8W/m) v príjemnom 3000K spektre ponúka možnosť hlavného svietenia v miestnosti a užívateľsky stmievať podľa požadovanej intenzity či nálady. Takto je investor schopný plne využívať podsvietenie, ktoré dlhé roky neplnilo svoju funkciu a tak si užívať výhody osvetlenia podľa vlastnej chuti a nálady.

Znížený prechodový prvok obývacej a kuchynskej časti bol zvýraznený kryštálovým nebom na mieru, ktoré je význačné najmä mixom niekoľkých zbrusov kryštálov Swarovski a farieb svietenia v teplej a studenej farbe.

Premysleným riešením s ohľadom na želania investora bola zabezpečená príjemná atmosféra na celom podlaží, plne nastaviteľné intenzity stmievania a exkluzivita Swarovski produktov.


Iné:

Líniové osvetlenie rámp v celkovej dĺžke takmer 30m je napájané len z jedného miesta a jedného napájacieho zdroja práve vďaka použitiu LED pásov MASTER s prúdovými drivermi a 24VDC - systém, vďaka ktorému nie je viditeľný úbytok svietivosti na celej línii podsvietenia.