SUNLIKE, najzdravšie

osvetlenie na trhu

Osvetlenie pomocou SUNLIKE technológie je výnimočné, je zdravé a bez zbytočne vysokých hodnôt škodlivého modrého svetla.

Špeciálne LED rady SUNLIKE obsahujú parametre slnečného žiarenia, čím pomáhajú regulovať biorytmus a sú vynikajúce ako prevencia či dokonca vhodné na liečbu depresií, problémov s pamäťou a obezity.


Jednoducho zdravé svetlo SUNLIKE, ktoré môžete vlastniť už dnes.



Sýte farby živej zelene vďaka SUNLIKE

Sýte farby živej zelene vďaka SUNLIKE

Ako jediný výrobca na Slovensku a jeden z mála výrobcov celosvetovo ponúkame toto osvetlenie v štandardizovaných riešeniach a to hneď v dvoch najobľúbenejších produktoch - výkonové LED pásy SUNLIKE na tvorbu líniového osvetlenia a taktiež vo forme typizovaných svietidiel, ktoré nájdete u nás pod názvom ROUND-SUNLIKE.


V tomto príspevku sú použité fotky z prvej slovenskej domácnosti, ktorá si takýto kúsok už užíva na dennom poriadku.

Svietidlo je dostupné vo veľkostiach 500, 600, 800, 900, 1000 a 1200mm. Je možné zakúpiť ho vo farbe povrchu biela alebo čierna a dokonca je možné vyhotoviť ho aj s nepriamym podsvietením ako druhý elektrický okruh určený na dekoračné svietenie. Svietidlá je samozrejme možné vyhotoviť aj stmievateľné, o cenách a možnostiach vyhotovenia sa prosím informujte na našich dole uvedených kontaktných údajoch.

Prečo SUNLIKE:

*nadpriemerne vysoké CRI>97/Re, vďaka čomu budú všetky farby výrazne jasné a sýte


*eliminovanie modrého svetla do veľmi nízkych hladín


*čipy SUNLIKE získali ocenenie za znižovanie srdcovo-cievnych a sietnicových rizík


*extrémne zlepšenie komfortu užívateľov


*obnovenie prirodzeného biorytmu človeka a jeho celkového zdravia


Vďaka SUNLIKE riešeniam bude osvetlenie v každom interiéri zabezpečené so zdravými hodnotami svetla a vynikajúcimi podmienkami na tvorbu melatonínu, čo vám prinesie kvalitnejší spánok a zníženie pocitu únavy počas dňa.


Kompletne a podrobne o riešeniach a extrémnych výhodách SUNLIKE sa dočítate na našej dedikovanej stránke kolekcii našich LED pásov SUNLIKE.


Zaujali vás naše riešenia?

Ak aj vy riešite svoje nové bývanie alebo skrášľujete svoje obchodné priestory, neváhajte kontaktovať náš obchodný tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a navrhne riešenie na mieru. Nájdete nás na cp@ledeco.sk / +421 / 918 999 789.



Možností je veľa. Nelimitujme sa klasickými riešeniami a vytvorme atmosféru, ktorú si zamiluje majiteľ ako aj zhotoviteľ sauny. Inšpirujte sa našimi REALIZÁCIAMI.


Vybrané realizácie: