Závesné svietidlo MIKADO vyrobené na mieru

“Láska na prvý pohľad” - aj tak sa dá opísať výber líniového svietidla MIKADO, ktoré bolo určené na osvetlenie do prezentačného priestoru interiérového štúdia DOMODEA.

Jednoduché a nenápadné, no zároveň plne funkčné svietidlo. Svietidlo v sebe ukrýva čaro technického, no zároveň minimalistického osvetlenia, ktoré doplní interiér a otvára nespočetné možnosti jeho prevedenia.

Vďaka svojej variabilite je možné ho použiť do rôznych priestorov - kancelária, obývačka, jedáleň a pod.

Požiadavka klienta bola jasne definovaná - možnosť meniť farbu svetla od teplej bielej až po studenú, nakoľko osvetľuje pult s tapetami z najrozmanitejších materiálov a povrchov a práve vďaka rôznorodosti farebného spektra ako aj intenzít je možné testovať kombinácie povrchov prezentačných vzoriek podláh a tapiet.

Možnosť autenticky ukázať klientovi, ako bude konkrétna farba či materiál vyzerať v jeho interiéri. S MIKADOM všetko možné.

V jednoduchosti je krása - svojou variabilitou svietidlo MIKADO je možné doplniť priestor na mieru podľa požiadavky klienta v závislosti od veľkosti priestoru, výšky stropu, farby interiéru apod. Ide o nenápadné hliníkové profily s opálovým vysokým difúzorom a 180° uhlom vyžarovania, do ktorých sú použité LED pásy MASTER vyrábané na Slovensku.

Tie sú dostupné v rôznych farebných spektrách či výkonoch. Samozrejmosťou sú aj BIOdynamické pásy s možnosťou zmeny farby svetla (od 2700K do 5700K), vďaka ktorým si namiešate farbu svetla, na ktorú máte v danej chvíli náladu alebo ktorá Vám je príjemná na prácu či naopak na relax.

Línie sú vyhotovené na závesných lankách, ktorými viete prispôsobiť nielen výšku od stropu, ale aj umiestnenia línií.

Finálne prevedenie je už samozrejme na Vašej fantázii, ktorej sa medze nekladú.

Takto môže vzniknúť množstvo zaujímavých prevedení, pričom si vytvoríte svietidlo, ktorému niet obdoby.

A práve Vy ste spolutvorcom Vášho vlastného interiéru.

Samozrejmosťou je aj možnosť stmievania, ktorých je hneď niekoľko, záleží od Vašej preferencie a samozrejme technickej možnosti stavby, veľmi radi Vám poradíme s vhodným výberom techniky. Vďaka našim práškovacím kapacitám, vieme hliníkové profily napráškovať podľa vzorkovníka RAL a tým zladiť Váš interiér do posledného detailu

Fotografie a texty uverejnené s dovolením spoločnosti DOMODEA

Tak čo? Aj vy ste v tomto dizajnovom svietidle MIKADO našli svoju lásku? Ak áno, viac technických parametrov a typizované prevedenie tohto svietidla nájdete na našom Eshope. Ak Vám dĺžka línií, ich množstvo či farba povrchu alebo svetla nevyhovuje, pokojne kontaktujte náš obchodný tím, ktorý Vám rád vypracuje cenovú ponuku na mieru na cp@ledeco.sk / +421 / 918 999 789.

Ukážky z projektov s našimi LED pásmi MASTER alebo sa nechajte inšpirovať kompletnou našou galériou PROJEKTOV:

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy