Flexibilný difúzor

Konečne riešenie pre tých, ktorí majú radi nekonvenčné riešenia. Čítaj pozorne!

Ak zbožňujete oblúky a váš interiér je spleťou tvarou či nerovných prvkov, tak máme vynikajúce riešenie pre vás. Naša spoločnosť vyvinula tento skvelý FLEXIBILNÝ DIFÚZOR, ktorý vyrieši dilemu dizajnérov a svetelných technikov.


Homogénny, flexibilný vo všetkých smeroch, difúzor, ktorý je možné inštalovať až v 100m kontinuálnych dĺžkach. Konečne línia bez viditeľných spojov na difúzore.


Tieto jeho skvelé vlastnosti ako aj UV stabilita umožňuje využitie aj v exteriéroch, kde výrazne znižuje problémy s tepelnou rozťažnosťou a dilatáciou.

FLEXIOPAL difúzor bol vyvinutý tak, aby bol plne kompatibilný s najpoužívanejšími profilmi ( BARDOLINO-FLACH, BARDOLINO-HOCH, Bardolino-H a Bardolino-T ), je možné vytvoriť oblúky a tak kopírovať prvky interiéru či vytvoriť jedinečnú svetelnú inštaláciu.


A samozrejme je tu aj unikátna možnosť pracovať s profilom Bardolino-H a ohnúť ho v tom náročnejšom smere (prezistite si s nami, za akých podmienok) a vytvoriť tak oblúky, ktoré by sa štandardne vytvoriť nedali.


V kombinácii s nami vyvinutými LED pásmi MASTER je možné vytvoriť osvetlenie, ktoré je architektonicky zaujímavé a ktoré bude slúžiť dlhé roky s úžasnými svetelnými charakteristikami.

Okrem možnosti vyskladania tvarov či dĺžok sme pre vás pripravili aj typizované svietidlá pod označením SKY-CURVE, ktoré môžu byť vyhotovené vo verzii závesného alebo prisadeného svietidla. Máme k dispozícii niekoľko veľkostí a povrchových úprav a naživo ho môžete vidieť v našom showroome v Banskej Bystrici.

Použitie FLEXIOPAL riešenia v praxi

Vývoj osvetlenia na mieru. Každá zákruta obsahuje špeciálne vyvinuté flexiblné LED FCB a presne definované spektrálne vlastnosti.


Vďaka difúzoru FLEXIOPAL bolo možné nainštalovať kompletné osvetlenie so všetkými zákrutami, následne vložiť difúzor v jednom celistvom kuse.


Viac o projekte čoskoro.

Ak aj vy riešite svoje nové bývanie alebo rekonštruujete to staré a túžite po kvalitnom osvetlení podľa vašich predstáv, neváhajte kontaktovať náš tím, ktorý vám rád zodpovie všetky otázky a navrhne riešenie na mieru. Nájdete nás na cp@ledeco.sk / +421 / 918 999 789.


Inšpirujte sa našimi riešeniami (kompletná GALÉRIA):