Osvetlenie moderného bytu vo Vranove nad Topľou

Elegantné zapustné drážky s LED pásmi triedy MASTER a PROFI decentne a efektne osvetlia interiér bytu v centre mesta.

Návrh: Ing.arch. Jozefa Hudák, H2A architects

Rozsah:

Dodávka a montáž LED osvetlenia - LEDeco solution, s.r.o.,

Popis:

Moderne riešený byt v podaní talentovaného architekta Ing.arch. Jozefa Hudáka zo spoločnosti H2A | architects sa nesie v štýle čistých línií a otvoreného priestoru. Typické je líniové osvetlenie, ktoré je aplikované v rôznych formách od nepriameho osvetlenia cez zapustené drážky až po miniatúrne a okom neviditeľné bodové osvetlenie pomocou optických vlákien.

Kuchyňa je osvetlená niekoľkými nepriamymi líniami a veľkou zapustenou svetelnou drážkou, ktorá vizuálne spája variacu časť s jedálňou. Priestoru nad varnou doskou dominujú 3 menšie zapustené drážky vyhotovené na mieru. Atypické pritom je aj ich prevedenie - osvetlenie je realizované do tvaru "L", čo umožňuje prisvietiť priestor aj mimo pracovnej časti z jediného bodu, a takto vkusne a prakticky skvalitniť svetelnú pohodu v celom interiéri.

Ostatné miestnosti tohto príjemného domova boli osvetlené nepriamym líniovým osvetlením s niekoľkými dominantami svetelných prvkov od spoločnosti bellatrix. Ďalšie fotografie z tohto zaujímavého projektu nájdete v našej galérii.

Iné:

Pri riešení návrhu bol kladený dôraz na kvalitné osvetlenie a preto bolo zvolené biodynamické LED osvetlenie, vďaka ktorému si môže investor vychutnať farby a intenzity osvetlenia podľa vlastnej predstavy. Osvetlenie bolo zrealizované použitím výlučne LED pásov triedy MASTER a PROFI, vďaka čomu boli zabezpečené optimálne kvality, životnosti, výkony a farebné spektrá ku spokojnosti investora.