Lineárne LED osvetlenie doplnené hviezdnym nebom a svietidlami na mieru

LEDeco solution, s.r.o. v spolupráci so špičkovým dizajnérskym štúdiom NEOPOLIS nedávno odovzdali tento sofistikovaný projekt súkromnej rezidencie. Návrh celého interiéru aj s realizáciou bol kompletne v rukách ich šikovných dizajnérov a profesistov. My, spolu s klientom si myslíme, že finálny výsledok je dychberúci, čo poviete?

Členitosť priestoru umožnilo využiť naše know-how naplno a vytvoriť osvetlenie tak, aby boli vnímané len určité prvky.

Jednoduchý, no zároveň nadčasový dizajn celého priestoru sprevádza lineárne osvetlenie našimi LED pásmi MASTER, ktoré sme vyvinuli a hrdo vyrábame na Slovensku, na základe vysoko kvalitných materiálov a našej filozofie postavenej na spoľahlivosti produktov.

Vďaka týmto vlastnostiam a širokému portfóliu svetelných vlastností, v správnej kombinácii s rôznymi hliníkovými profilmi a optikami, sa nám podarilo dodať klientovi kvalitné osvetlenie s dlhou životnosťou.

A zároveň dostať svetlo tam, kde je najviac potrebné.

Pre pekné sny a pokojný spánok detí sú podhľady nad ich posteľami doplnené o Hviezdne nebo z optických vlákien, ktoré v noci vytvára efekt nočnej oblohy a zároveň slúži ako skvelé orientačné svetlo pri takmer nulovej spotrebe. Pre viac zábavy detí sú hviezdne oblohy podsvietené našimi LED pásmi MASTER vo farebnej verzii RGB+W. Vďaka diaľkovému ovládaču si vie každé individuálne navoliť farbu či scénu podľa aktuálnej nálady.

Fotografie a texty uverejnené s dovolením spoločnosti NEOPOLIS

Pre zabezpečenie jednotnej farebnosti, svetelných výkonov ako aj samotnej záruky boli LED pásy MASTER použité vo všetkých nábytkoch, drážkach, členitých podhľadoch či zástenách.

Samozrejme, aj táto krásna knižnica, ktorá bola kompletne na mieru vyrobená, je osvetlená zapustenými líniami.

Hlavný priestor miestnosti je osvetlený nenápadnými LED panelmi zapustenými v kazetovom strope, ktorý vo vypnutom režime tvorí ilúziu svetlíka a tak nenarušuje atmosféru celodrevenej miestnosti.

Otvorený priestor v dennej časti domu dopĺňajú dizajnové svietidla AQUILA s ručne fúkaným bohémskym sklom, z optických vlákien a s inovatívnymi LED technológiami vyrobené na mieru podľa návrhu dizajnéra. Luster vytvára príjemnú atmosféru počas večerov, ako aj plne funkčné osvetlenie s integrovanými LED bodovkami nad jedálenským stolom.

Viac fotiek z tohto ohromujúceho projektu nájdete v tomto PROJEKTE a informácie o našich vysoko kvalitných LED pásov MASTER. Rovnomerne nasvietený interiér, osvetlené rohy, nevnímateľné body LED čipov a samozrejme vysoké CRI umožňujú vyniknúť luxusným materiálom a umeleckej práci štukatérov a nábytkárov.

Ukážky z projektov s našimi LED pásmi MASTER alebo sa nechajte inšpirovať kompletnou našou galériou PROJEKTOV:

Prečo LED pásy MASTER?

- rozmanité svetelné a elektrické výkony

- vysoké CRI a extrémne kvalitné prevedenie od samotného výberu čipov (OSRAM), cez FCB až po samotný tepelný odvod tepla z pásu

- 5-ročná záruka (*za dodržania správnych postupov inštalácie samozrejme)

- kvalitatívne rovnocenné riešenie (a v niektorých prípadoch ešte kvalitnejšie)so svetovými výrobcami LED pásov, avšak za normálne ceny

- k LED pásom automaticky ponúkame služby spojené s návrhom techniky, kompletizáciu pre laikov až po vysokoprofesionálne inštalácie a riadenie cez najzložitejšie riadiace systémy (DMX512, KNX, DALI atď.)


Chcem vedieť všetko o LED pásoch MASTER a tu si zase chcem stiahnuť DIALUX. pluginy