Moderné osvetlenie apartmánového bytu v Banskej Bystrici

Komplexné osvetlenie moderného bytu v Banskej Bystrici s dizajnovými svietidlami a nepriamym podsvietením LED pásmi MASTER s prúdovými dvivermi ako aj zapusteným track systémom

Návrh: Benar, s.r.o.

Rozsah: Dodávka a montáž osvetlenia - LEDeco solution, s.r.o.

Popis:

Za návrhom tohto dispozične zaujímavého apartmánu s krásnym výhľadom na Banskú Bystricu stojí interiérové štúdio Benar s.r.o., ktoré ako vždy pretavilo požiadavky a nároky svojich náročných klientov do skvelého a plne funkčného interiéru. Táto realizácia je výsledkom ich dobrého vkusu a citu pre jednoduché línie, vzdušný priestor a hru svetla (a nielen toho prirodzeného).

Ako prvý pri vstupe do obývačky zaujme dominantný prvok svietidla od talianskeho výrobcu LUCEPLAN, ktorý okrem nespočetného množstva možností a tvarov vzhľadom na svoje flexibilné riešenie, ponúka jedinečnú hru s farbou svetla na strope. Vďaka jeho prepracovanému dizajnu nepriameho svietenia ako aj šikovnému nástennému ovládaniu tak môžu majitelia veľmi jednoducho navodiť takú farebnú atmosféru, akú sa práve žiada. A to bez nepríjemného zafarbenia celého interiéru, ktorý je často sprievodným javom nevhodne navrhnutého RGB osvetlenia.

Plnohodnotné osvetlenie priestoru je zabezpečené nepriamym líniovým podsvietením zníženého stropu, ktoré už ako samozrejmosť ponúka vysoký svetelný výkon, užívateľský komfort možnosti stmievania a to všetko v príjemnej neutrálnej bielej farbe (4000K) s vysokým CRI. Toto osvetlenie nie je zabezpečené ničím iným než vysokokvalitnými LED pásmi triedy MASTER s prúdovmi drivermi.

Ostatné miestnosti tohto príjemného moderného domova obsahujú nenápadné prvky podsvietenia nábytkov, políc či LED svietidiel ponúkajúcich homogénne osvetlenie priestoru ako aj ďalšie luxusné svietidlá. Kompletnú galériu tohto projektu nájdete v našej sekcii Referencie.

Iné:

Zapustený trackový systém s polohovateľnými reflektromi značky XAL veľmi vkusne kopíruje celú myšlienku interiéru vstavaných nábytkov a spotrebičov a dovoľuje nové možnosti pri budúcich úpravách tohto príjemného interiéru aj vďaka rôznorodosti uhlov vyžarovania.